Najdi forum

slovenske manekenke

Mnenje o slovenskih manekenkah

bruh

No.1, tvoj bruh v moji temi ni dobrodošel

zakaj? a misliš, da mora biti mnenje obvezno pozitivno?

V tvoji temi? Misliš kot svetloba-tema? Ja, stopi bolj na svetlo. :)))

Nevem, zakaj pa ne? Jst jih vidm kot visoke alter – ego *****. Ob misli na hudo bejbiko mi ne pade na bruh!

Martina Kajfež..mmmmm

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne morem stopit na svetlo, če pa me tvoja aura pred mano nazaj odbija 🙂

Aura naj bi privlačila, ne odbijala. Torej, kar naprej, stopi proti tetki Tejči. …Tako, daj rokco, …. no pa si pri meni na svetlobi. .. U, šit, ej kakšen grd ksiht, ni čudno, da te privlačijo manekenke. … Dej, pejt nazaj v temo.

Šala, ne vzet zares. :)))))

o slovenskih manekenkah si ne mislim nič oz. nimam mnenja. A je to kaka kontroverzna tema ali kaj?…damn…spet nisem na tekočem :)))

lp ajs

rade se slikajo, a ne….

a to so une, ki imajo meno?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ma, ajsi, si čist out. To je paravan za drugo temo, ki pa je tukaj ne smem izdat, saj je zadeva šifrirana. Gre za to, da razni brezveznjaki od zunaj ne morejo kar vpadat s svojimi mnenji – zadeva je strogo za ozke člane foruma. Me pa čudi, da nisi zraven.

Torej moje mnenje o “manekenkah”: Zadeva jim je ušla iz rok, kar se lepo vidi po angleških volitvah. Blair je pravzaprav izpadel kot zmagovalec, v resnici pa je daleč od tega.

Martina Kajfež, ki jo je omenil Spider, je ena izmed vpadljivih, lušna punca, ja. 🙂

Drugač pa med misicami… kaj jaz vem, nimam nekega posebnega mnenja, edino Rebeki Dremelj dam roko, ker njej pa svaka čast, ona se je pa znajdla in izkoristla vse možno, pa še kar preseneča. 🙂

a jaz sem med ozkimi?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ti si med ozkoglednimi, ker v svojem vidnem polju nimaš nobene manekenke.:))

Močna po besedah….Ali naj bi to pomenilo, da je zafustrirana Tejči le ena, izmed redkih grdih ??slovenskih?? deklet, ki sedi za svojo pisarno s trojanskim krofom v rokah in si zopet liže debelo rit??
Šala, sam mene zares uzem 😉

modna revija v slo ali po svetu, to je kot poplava obešalnikov za obleke…manekenke – so not my type of woman 🙁

Kaj pa vem, simpatična mi je Katarina Škufca, bejba od Benkoviča pa Martina Kajfež tud. Edini razlog, da sem en videospot od Plestenjaka celo gledal do konca 🙂

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Uuuuu, te je pa zadelo. …No, resnično ni bilo mišljeno osebno, če si pa tako sprejel, si že imel razlog, ne? :)))

BTW – A si res tko zlo grd? … Obstaja plastika, veš.

Stari, pa ti sploh ne veš kaj kvasiš!
Mene je sam zanimal kaj si bedni slovenčki, ki ste zelo ozkogledni misljo o bejbah, ki so pomoje edine, ki bi ble prpravjene kontrirat temu bednemu življenju v sloveniji in končno odpotovat! Nevem, verjetno zato res ne rabš pameti, rabš pa vsekakor jajca!!!
Štekaš stari?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close