Slovenija:Jugoslavija-nogomet
Veš kaj, Jan!
Po moje, bi bilo bolje da so igrali vaterpolo na tisti močvari, tako da, Osterca sploh ne obsojam za tisto spotikanje, nenazadnje, ni pričakoval podaje, oziroma je pričakoval, da bodo piskali “zaleđe”..
Sicer pa, sem bil na dopustu, tekmo sem pa spremljal le drugi pollčas, v nekem barčku v Piranu. Ko sem se vsedel notri, sem se najprej pol ure bavil s psihologijo, kajti po obrazih in “facah” prisotnih, nisem bil ravno prepričan, da je dobro za zdravje, preveč na glas navijati za Slovenijo, sploh ko je prišlo do gola Jugoslavije, sem se počutil, da sem na dopustu precej nižje od Pirana…..
A po sodnikovem pisku, nas je bilo vseeno več tistih, ki smo odhajali domov pol metra nad tlemi….
Saj se ne gre samo za tisto spotikanje, nasploh pač po moje glede na število šans, ki jih ni izkoristil in pa iznajdljivost ni za reprezentanco, ali pa kvečjemu za kakšne slabše nasprotnike. Proti Rusom mu je pač ratalo, hvalabogu.
Zakaj ga Katanec forsira večini spremljevalcev nogometa ni najbolj jasno.
Mislim, da si odgovoril na moj post, anyway, mislim, da se ti je Osterc nekej zameril (ne tisto, da ni 100%), pa da ni dovolj dober. Pa pojdiva k Zahoviču, ali pa Simeunoviču…. Zahovič, ko je bil še pri Valencii in ni tam igral, je prihajal na priprave obupno slabo kondicijsko in igralsko razpoložen in pripravljen…. Ampak, ker je bil Zahovič, je bilo že dovolj, da se je na tekmi pojavil, 3x podal, enkrat streljal in je naša reprezentanca igrala 110% (nočem žaliti Zahoviča – rad bi ti dokazal, da le celotna reprezentanca pri nas igra 110%) Simeunovič je tudi na nekaj tekmah branil, da Bog pomagaj, pa je na zadnji tekmi proti Yu branil več kot 110%. Torej Jan, vidiš, da ne moreš zaradi ene tekme Osterca metat’ ob tla, pa poniževat, pa ga nekam pošiljat, a ne? Mislim, da delaš (ti in tudi drugi navijači) temu človeku krivico.
Zapomni si: Nihče ni popoln! Tud ti pa jest ne :)))))
Pa vseeno, lep dan, pa velik fuzbalskih užitkov!
Jani