Najdi forum

Slovenija today

Veleum Bright spet v vsej svoji velicini. Samo molimo lahko, da ta sel idijotizma ostane izven Slovenije za vedno. Govorijo o begu mozganov iz Slovenije, no tem primerkom so mozgani pred tem usli iz glave. Uboga okolica ter druzine, ki morajo prenasati te osebke.

Draga Brit!

Očitno si res vseved glede vsega v Slovenij, pa živiš v Angliji. No ja, očitno še nisi slišala za samostojne podjetnike. Če ne dela ni dohodka, ker pa mora imeti dejavnost prijavljeno, to pomeni, da mora mesečno plačevati prispevke državi (zdravstveno zavarovanje, pokojninsko zavarovanje, davki…). Sem ti že povedala ne pametovat za stvari katere ne poznaš in ne solit pamet nam, ki živimo v Sloveniji in poznamo sistem kako to deluje tukaj. Mogoče v Angliji samostojni podjetnik, če nima dohodkov ne plačuje prispevkov, a pri nas žal še ni tako.

Tudi glede vode, elektrike in komunale nisi dojela pante. Morala bi videti kakšen račun, pa še takrat je vprašanje če bi razumela. Ja da ti bo jasno, pri nas v Sloveniji se plačuje komunali tudi strošek za deževnico, obračuna pa se glede na površino strehe.

Brit je kratko za britishman, moskega spola.
Sedaj vidim kje je nesporazum.To kar ti smatras za nenavadno je zame normalno. Na primer, ce ti zacasno nimas dohodkov se vedno uporabljas sistem drzave,Kot ztdravstvo,penzijo,solanje,varstvo,kanalizacijo, ceste itd,itd…,Jaz in vsi ostali ki imajo hise placujemo obcinski davek 2000 funtov letno somo da zivimo tu.Odtok dezevnice in odpadne vode se racuna posebej.
Samostojni podjetnik v uk, ce nima dohodkov gre na socialno za dolocen cas, kjer mu drzava placuje osnovne potrebe.To je seveda podn, ce se ne poberes bos na stara leta dobil osnovno penzijo s katero ne mores ziveti ali umreti.In ravno tako je pri vas v slo ker ste prevzeli angleski sistem, ne nemski,ne svedski, temvec angleski.Celo vasi skreti so angleski.Malo razmisli ko sedis tam.Niste navajeni placevat odtok dezevnice kaj ne?kam bo pa sla ta voda, normalno vecja streha vec vode, mene bi bilo sram kaj takega reci, a bom jaz placal kanalizacijo vode iz tvoje strehe. Ja prej je to placevala drzava in niste navajeni tega. Kdo komu soli pamet, ti meni ali jaz tebi. Malo premisli predno blebetas neumnosti.Nisem po suhi juhi priplaval vceraj. Jaz imam pogled ter izkusnje celega sveta, kaj pa ti, lepo te prosim ne podcenuj.Kaj si predstavljate da so vasi voditelji pogruntali kaj novega, ce je celo vas skret angleski.Niti papirja za rit obrisat nimate svojega, je iz tujine. Kar se tice dejstva da ne zivim v slo stalno, pa imate en dober pregovor ki gre nekako takole: “Ni treba da jes drek, da ves da smrdi”
Lp Britishman

TI Brihtishman si ta drek ter taisti angleski sekret in prav tako smo zelo veseli, da ne smrdis vec nam ampak Anglezem. Tecen, kot pasji drek na cevlju ti Angleska nesnaga.

Dlje sem v sloveniji slabsi vtis imam.Sedaj me je sram da sem slovenec. V kratkem casu kar sem tu sem spoznal tri lovce in mesarjovo hci. Vsi so brezposelni toda hodilo pobijat nedolzne zivali. Pri nas v uk si to lahko privosci le kraljeva druzina.Popolnoma slucajno sem srecal tudi dva ki imata zracne puske in streljata macke in vrane.Ce sem jaz, kot, turist slucajno srecal pet morilcev mora imeti vsak ta drug neko orozje s katerim mori zivali okrog sebe. Slovenija je 100 let zadaj za civiliziranim svetom, ni cudno da nas imajo za balkanske cigane. Ce me kdo vprasa od kje sem pravim da sem iz avstrije, ce zacne po nemsko pa recem da sem ze pozabil. Ce pa vstraja mu recem to fuck off. Resnicno me je sram da sem slovenec. To ne pomeni da ne ljubim slovenije kot dezelo toda prebivalci imate se dolgo pot do civilizacije. Jaz sem ambasador za slovenijo tada za novo napredno dezelo ki bo nekoc.Tisti ki se ne strinjate pa lahko fuck off.
Lp Brit

brit kakšne droge jemleš to da te tak čudno mečejo? res si en tipičen primitiven slovenc…samo s to razliko da živiš izven slovenije….my god just shut the fuck up already!!! 😉

Briht je sramota za Slovenijo. Takim izmeckom bi morali vzeti drzavljanstvo oz. jim prepovedati vstop v drzavo. Anglija pa tudi propada zaradi te drhali… Sramoto je delal doma in sramoto dela na tujem.

Oprostite ljudje. Sem neizobrazen ter neolikan. Mama in ata sta me oba zlorabljala. Zaradi tega sem pac moten ter nesocializiran. V tovarni v Angliji, kjer sem bil pometac so me tudi sodelavci zlorabljali ter se mi smejali. Oprostite ljudje, ker ne morem iz svoje koze. Za drugo leto sem si rezerviral neko zdravljenje. Upam, da me bo ozdravilo mojih nekontroliranih izpadov jeze ter besa. Oprostite ljudje, zaradi mojih motenj me vsi zavracajo. Sem brez prijateljev…. Mars u tri pic…, Fuc*** of,….evo zopet me grabi, bolje, da grem dol iz foruma, ker se lahko spet spozabim. Ljubim vas ljudje.

Pa kdo je ta idijot Brit. Ocitno je ugrabil ta forum. Kako je mozno, da ima tak bolnik dostop do racunalnika.

No ja…
Tudi menej je počasi sram, da sem Slovenec. Še nekaj kratkih let in bom imel drugo državljanstvo. Pa ljudje božji, vaše izrazoslovje je že bolno. Ne vem koliko ste stari forumaši ampak lahko se zamislite sami nad sabo. Imate otroke? Upam da ne. Zakaj? Ker bodo vso nekulturo prevzeli od vas in bodo vaša kopija, kar pa ni dobro za njih.
Pa še nekaj o druženju Slovencev v tujini. Pred dnevi sem dobil neki mail. Zakaj bi se družil z ljudmi, četudi so iz rodne Slovenije samo zato, ker so iz Slovenije!? Nismo niti kolegi, kaj šele prijatelji, popolni neznanci. Imam lokalne kolege in prijatelje, ženo, ki je druge narodnosti. Jezih govorim prav dobro (pa ne angleški), služba je ok.
Odkrito povedano sploh ne vem zakaj berem tale forum? Morda zato, ker v meni še veno bije Slovensko srce, poznam Slovenijo, navade, kulturo….vse to je bil del mene in še vedno je.
Vsak človek ima svoj prav z njegovega zornega kota in nikakor ni prav, da nekoga obsojamo, lahko se nestrinjamo, to je pa tudi vse.
Danes je tukajle na severu prekrasen sončen dan, sicer hladno in vedno vetrovno ampak se preživi.

Ok, ali veste koliko je prijavljenih lovcev v sloveniji 60 000 tisoc potem pa se kmetje in neprijavleni ki imajo zracne ali malokalibersko orozje.Skoraj vsak ta drug slovenec imo pusko..Jaz se cudim da je sploh se kaksna zival ziva. Zakaj ima toliko ljudi zeljo za pobijat.? Naj mi nekdo razlozi to??namesto da me psuje.Sicer imam svoje mnenje glede tega toda vam dam priliko da poveste svoje.

Brit kaj ti matematika dela malo težav? Vsak ta drugi slovenec pomeni en milijon slovencev!

Ima orožje- hm v našem okolišu živi cca 500 ljudi, pa ima orožje samo 20 ljudi (lovci). Sicer pa kakšno žival ti lahko dam, da ga odneseš k sebi. le pridi k meni, pa odpelji voluharja, ki mi dela škodo v vrtu in pa kače odnesi s seboj,ker se jih jaz bojim in mi gre na bruhanje ko jih vidim.

A zato jih je treba pobit, ker gre tebi na kozlanje.Meni gre na kozlanje ko vidim neke ljudi… Vse zivali so na svetu ker igrajo vazno vlogo, pa se ne bom spuscal v debato s tabo o temu. Kar se tice matematike, odstej zenske in otroke,stare, onemogle,bolane in posrane pa pride nekako prav ali ne.

Sedaj sem bil tri mesece v sloveniji in malo v hrvaski.O hrvatih sploh nocem debatirat, so totalen poden. Slovenci se imate za enokovredne evropejce tada v resnici se zdalec ni tako. Ceprav na videz ni opazit dosti razlike od ostalih drzav evrope. Toda ko spoznaz mentaliteto ljudi vidis da so sto let zadaj, primitivni in prostaski, nezvesti svojim partnerjem, laznjivci itd kot je ves Balkan. Cloveske , zivalske in ostale pravice so popolnoma ignorirane. Ceprav zakoni civiliziranih drzav so sprejeti v slo se jih nihce ne drzi. Ljudje niso pripravljeni za to, je vse prezgodaj in prevec. Seveda najhujse je ker se oni ne zavedajo tega, toda za nekoga ki je zivel boljse zivljenje v naprednem svetu je takoj ocividno.Jaz sem imel namen ziveti pol leta v slo in pol v uk. Toda sedaj sem spremenil mnenje, in ne bi mogel ziveti med ljudmi tam. Jaz sem se spremenil oni so ostali kot so bili. Zato nismo za skupaj. Najhujse je da so vsi moski ki sem jih srecal pripravljeni skocit cez plot. To pomeni da ni druzine in druzina veze in naredi narod drzavo tako kot je.Vsi ste primitivna ,nezvesta golazen, neverna, ki existera iz dneva v dan v korist lastnega zadovoljenja, sramota clovestva.

O stari a ti je kdo zeno potegnil ??????????????????

Mimogrede,Lovci ne streljajo voluharjev in kac, zakaj vsi govorite nesmisel?? Kaj ste vsi dusevno onemogli?

Ej Brit
ob obletnici tvojega izredno motenega stanja ti vsi skupaj iz srca zelimo :
Naj ti ne bo noben SKOK preglobok in noben PLOT previsok.

No ja , saj to pove vse, moz ki je zvest svoji zeni in druzini ni normalen v Sloveniji, ja, to verjamem. Ce se ne gonis okrog se ti smejejo, nisi dec in te imajo za bedaka. Kar smejte se fantje.

No ja , saj to pove vse, zvestoba je vrlina, toda moz ki je zvest svoji zeni in druzini ni normalen v Sloveniji, ja, to verjamem. Ce se ne gonis okrog se ti smejejo, nisi dec in te imajo za bedaka. Kar smejte se fantje. Kaj je clovek brez vrlin, ni nic drugega kot totalen poden. Se zivali imajo vrline.Ste ponosni na to?

Ej Brit, če si slovenec potem si pljunil v lastno skledo in ne pozabi, da velja tudi zate saj si slovenec. Mar-ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close