Najdi forum

Slovenija, raj na zemlji?

Nick ti je pravi.

Še nekaj moram napisat.

Ponedeljek, ura 1 popoldan. Vozim se po Slovenski. Ustavim na rdečem semaforju pri Bavarskem dvoru in se zagledam v daljavo, proti Bežigradu. Dih mi zastane. Pred menoj se odpira čisto nasprotje: kolona avtomobilov, zadaj (po Dunajski) pa se razteza gorovje. Izgledalo je kot kakšen prizor iz filma. Noro!

Ne zamerit, ampak se mi zdi, da je tu na forumu Srednja leta precej veliko mlajših osebkov. Opazi se po forah, ki jih imate.

Sasa
prav imaš se z tabo strinjam
LP. vijolica

draga “soimenjakinja”,

ker sem si kar precej časa razbijala glavo z iskanjem še neuporabljenega nick-a, te prosim, če si izbereš kakšnega drugega.
Lepo pozdrav in hvala.

No ja, je pa kar velika razlika, če kdo piše v bosanščini (mimogrede, ta jezik sploh ne obstaja) ali pa recimo v Štajerskem narečju. Štajersko narečje je še vedno slovenščina. ČE je tako, potem naj nekdo, ki mu je materni jezik Turščina piše v njej, Nemec v Nemščini, Rus v ruščini, pa bomo dobili tu eno veliko zmešnjavo. Sem pa odločno proti ljubljanski spakedranščini, ki pa ni slovensko narečje, ampak samo eno veliko afnanje.

Jože, to sem mislu!!

A je kaj narobe s tem izražanjem?

Allegra…meni je tale bla,bla nekam znan..se ti ne zdi..eden ima nov nik. a ne picaso.hehehehe

Živjo Vrtnica!

Tvoj nick mi je všeč, glede vprašanja ti pa ne morem odgovoriti, ker se ne ukvarjam s tem…mislim z odkrivanjem kdo je kdo, koliko nickov ima in zakaj…ker toliko časa pa spet nimam.
Drugače mi pa še vedno ni jasno, zakaj je to potrebno.

čau

Sej kull….ampak tale poent ni v tem,da bi se odkrivalo kdo je kdo..zarad mene naj imajo vsako rajzo drug nik…samo nekateri takoj padejo v oci..,da jim stalna preobrazba nic ne pomaga. Bila pa si na tapeti ti..ampak ce je tebi oki..potem vse lepo in prav..
Lep dan..

It s OK with me whatsoever.
Sicer pa nisem opazila nobenih tapet…

Lepo se imej, Allegra

New Report

Close