Najdi forum

Slovenija, raj na zemlji?

O kakšnem ponosu pa govoriš, človek božji?!Takle ponos se nazadnje zelo pogosto pokaže prav kot nacionalizem.Smo zato hlačpčevski, če rečemo katero po bosansko? Koliko je angleških besed na teh forumih, pa kaj? Važno je to, kar človek pove in ne jezik, v katerem govori..

Ja, po moje bi bil presenečen, ker pa ne “sumlja ništa”, je hudir v strehi.

Ljubljančani so v večini precej sami krivi, da jih drugod po Sloveniji ne marajo. Vsak, ki je kdaj imel izkušnje z njimi ve o čem govorim. Veliko (nikakor ne vsi) je takih, ki so ekstremno vase zaverovani in mislijo, da so ne vem kaj, ker so pač ljubljančani. Vsi ostali so zanje kar kmatje in idioti. Potem ko se jim pa to z obrestmi vrača se pa jočejo.

Iz kje si pa ti doma?

Da nisi iz Slovenskih – novic?

Vidim, da je debata o meni.Mogu jaz malo bolje, da se potrudim slovenski da pišem.Samo lakše mi gre, da pišem moj jezik, jer mi ide hitreje.Mislim, da je važno, da se svi razumemo. I Marelica nije baš briljirala sa svojom slovnicom, pa je bila određeno vreme No.1 tu na forumu.a onda je zaboravila, da glumi slovenku i opsovala je onoga Bla, bla, na onaj naš bosanski način.

Kdo pravi, da vsi razumemo tvoj jezik? In kdo pravi, da te moramo razumet?

Sem štajerc. O Slovenskih novicah pa raje ne bi, ker je to popolnoma neumen časopis.

Viola?

Res je, pa še ful (pardon fino) se sliš, malo heca ne škodi. Mogoče ima pa fant slab dan, pa bo jutr tud on kšno po naške spregovoru.

Ja sam iz jednoga malog sela pored Tuzle.A u Sarajevu sam bio dosta puta, jer mi je tamo zatvoren brat Mirza.Baščaršiju znam dobro, jer kad god idem bratu u posetu jedem u čevabdžinici kod Tarik Hodže.Džulbastija sa kajmakom mu je najbolja.

Pa Papillone ne znam šta te muči.Meni su rekli ovde u Ljubljani, da ste štajerci isti,ko mi Bosanci.Zato nemaš razloga, da se mučiš.I nick ti je malo čudan.Šta to znači Papillon na francuski.Jel to papak po naše ?

Daj metuljček, nihče ne pravi, da kdo kaj mora ali ne sme. Če ne razumeš, vprašaj, če pa razumeš, pa ni problema. Pa povej nazaj kaj po francosko :), saj tu smo multilingvisti!

Fadil, da ne boš užaljen kot marelica, a na žalost čisto pravi raj Slovenija še ni!

Ne, niti slučajno. Se ne grem teh for. Ej, pa sej nisem nek ekstremist.

ja, Fadil postaja isti kot marelica. zdej že provocira, kmalu bo grozil s tožbo, helsinškim monitorjem in kaj vem s čim še.

Ne Papillone.Neč ja da pretim sa helsinškim monitorem.Monitor ja imam kod kompjutera.Možda sa Hagom.

Ma ja, sej ni panike, samo blesavo se mi to zdi. Zakaj bi se mi trudili nekaj razumet, če se nekdo niti malo ne potrudi da bi ga razumeli. Zakaj bi bili vedno mi tisti, ki bi se prilagajali? Gre za čisti princip in nikakršne predsodke. Od nekaterih stvari jaz žal nikoli ne morem odstopit.

No super, sej v Hagu še tudi nisem bil.

Fadil in Papilon,

men bo glih zdej zalilo tastaturo, tko se režim tukej ob vajinih postih.

Pa dej, Papillon, preberi si vsa Fadilova sporočila že enkrat, sploh pa na forumu Mladi.

LP,Kaja

Nemoj se sekirat.Kad bi te znao odmah bi ti platio pivo.

bi prebral, pa nima časa (ne razumem) 🙂

New Report

Close