Najdi forum

Slovenci v tujini

Ed

Nima veze Brit bedak ostane bedak. Mene je ravno to gnalo, da sem mu napisal kar mu gre, ker sam tudi živim v tujini. Ta trot pa je izlusil samo gnilo Anglijo in potem pametuje celemu svetu…sucha asshole!

berem in se smejim kako nasedate in padate na komentarje katere vam suflira Brit.
Ja pa kaj, mozakar ima svoje mnenje, svoje izkusnje,svoje razmisljanje ipd….ED,da ne bo pomote-place na svedskem sem objavil jaz-lönestatistik.se. Tu so objavljene place za vse poklice na svedskem.. zato ED in XXXXxxxx ………RELAX -TOMOROW IS ANOTHER DAY, BELIVE ME

hälsar från Sverige
Svensson

Halo Sved,Ed,xxxxxxx….
Ne bom presenecen ce ste to vsi ista oseba?! kdo ve.Po obnasanju sodec se sigurno skladate. Toda nekaj je jasno , kot tudi dokazano, da tisti ki se pocutijo manjvredne, so vedno najglasnejsi.Nobena drzava na svetu se ne more primerjat z Veliko Britanijo, zanikat to dejstvo je pure ignorance isto kot reci da je bil Picaso slab umetnik, ali zanikat boga itd. Lepo vas prosim nehajte ga srat fantje in dekleta. Je treba sprejeti dejstvo da je vedno nekdo ki je vecji od vseh ostalih.
Lp Brit iz Velike Britanije!
Rule Britania

hahahahaha

pa kaj a je zdej ta forum kr naenkat tekmovanje med drzavami. Pa sej nisi resen! Sramota! Ljudje se tle matrajo kako bi do kruha prsli, nasli boljsi jutri, kjerkoli ze in ti otrok pises kako je en zmer vecji od ostalih.. Mislis ti si boljsi od nas revckov. Sam zato kr tu je ratal u pravem cajtu svojo culico napokat.
In haha Rule Britania.. Pa kaj a si u mali soli k smo se srcke risal? Sam se to cakam da napises punk is not dead!

Ja ali niste sami ustvarili tekmovanje med drzavami, saj izbirate katere drzave so najboljse glede kaj lahko iskoristite v njih. Sicer vas ne kritiziram radi tega toda ni treba provocirat zadeve, ali ne. To ni stvar o kateri se clovek lahko hvali, smatram manj se rece toliko bolje, ali ne?
Ps: Vseskozi sole sem bil odlicen artist toda punk nikoli.
Lp

Oj, jaz sem dal za Australske plače na forumu : Australija …. iščem delo. mogoče se nisva razumela 🙂 ni panike.
Ta Brit se ima za nekaj . Nekaj sem tudi jaz včeraj pojedel in nekaj sem tudi jaz to tudi po…. 🙂 Drugače pa tisti , ki so se imeli za več skoraj vsi rimljanski cesarji 🙂 , Napoleon :), Hitler ta je bil pravi 🙂 nadrasa : ) vsi vemo kako so končali 🙂 razočarani ker niso pravo pot izbrali.

Sploh pa nadaljujmo raj kako naprej v tujino 🙂

Prisleki na splosno?!
To gre za vse tujce kjerkoli pac so in ne samo za slovence v tujini.Nekateri opisujete kako ste sprejeti z odprtimi rokami itd. Nekateri pravite da vas drzava potrebuje zato ste dobrodosli. Ja to je res da te drzave potrebujejo delavno silo toda to ni receno da si dobrodosel, kar se tice navdnega ljudstva Kar poglej kako je v sloveniji glede juznjakov ki pridejo delat predvsem gradbena in umazana posla.Slovenci imate radi da nekdo drug koplje jarke itd toda juznjaki niso dobrodosli posebno ce se naselijo za stalno,ali ne. In to je ista zgodba povsod po svetu. Navadni ljudje ne odlocajo kdo pride v njihovo drzavo, to odlocajo politiki. Poglej stare Rimljane in kaj so oni doprinesli dezelam katere so zavzeli in tudi njih so se pocasi vsi znebili. Tujce nihce ne mara ni vazno kaj ponujajo. Seveda to ni razlog da ne pojdi v tujino, ljudje emigrirajo stalno ze od pantiveka, toda ne mi pravit kako si povsod dobrodosel. Razumem tudi da vecini se jebe kaj drugi mislijo, glavno je da je tvoja rit sita to je slovenski moto.
Lp Brit

Lep pozdravček! Odprli smo novo spletno trgovino NAKUPEK.SI Pojdite si pogledat naše akcije in prodajni program. Če imate kakšno vprašanje ali mnenje vam z veseljem prisluhnemo! Všečkajte nas tudi na facebooku : https://m.facebook.com/nakupek?__user=100002384367694

POVEZAVA DO NAŠE SPLETNE STRANI: http://www.nakupek.si

LEP IN USPEŠEN DAN VAM ŽELI EKIPA NAKUPEK.SI! 🙂

Pa kaj si i zamisljas da lahko v vse brcas zato ker si tam v vsrano zamegleno anglijo preso pred 40 leti
tudi ti si kopal jarke tudi ti si tujec tudi ti si svical da bi prezivel tam med britanci .

Sploh si ne zamisljaj da si ti kaj posebnega ti si lacen pes bil kot vsi drugi ali ti je bilo zadosti da
kosti glodas namesto da meso jes .

zato je cas da se umiris da vse kamencke na tvojem otoku trikrat prestejes preden tvojo gubico odpres .

capito vechio cane

Vechio cane ” kaj pa tole ?? Po Italijansko to pomeni STARI PES

Kaj bi se lahko dodali za njega da utihne ???

Zivijo
Saj ima prav da ga spari takole tega pesa brezobraznega

ki se zelo vaznega dela in cveklja – pa cveklja ko stara kura.

Ta stari Ustas celo zemljo sovrazi , se svoje lastne materi ne spostuje .

Kar se pa prevoda tice ta je pa dober in mora vam biti hvalezen .

Pa bo zdaj z repom migal saj z ticem pa nemore vec .

To je pa razlika med optimistom in pesimistom

ker je brit velik pijanec je ze ob sestih zjutraj

zalosten ker je ze flasa vina na pol prazna

ko pa do pete flase pride ze spozna da je

gajbica ze na pol prazna

in da do vecera nebo imel zadosti vina ..

Takole bo pa pesimista spilal in se nam voljo

Krajsal .Ostani na tvojem otoku in utopi se

Zivljenje je pretrdo za tebe ..

Problem z Slovenijo je pa da se zdaj ta narod zivi po glasu Harmonike katero so podedili od
Avstrijcev in Nemcev kateri so jih zasedali vec kot 600 let .Prej so oni ziveli kot Rimljani nato
pa kot Avstrijci nato so pa jih titovci zasedli in niso sledili evolucije drugih samostojnih drzav ..Oni ti svirajo z njihovo harmoniko kot Bosanski guslarji koji cuvajo ovce u brdima ..Slovenija je zdaj mlada dezela ki zacenja komaj odkrit druge kulture in se uciti drugih pesmi .To je se zmeraj kmecki narod ..Vecina Ljubljancanov in Celjanov imajo se vedno druzino na kmetih …
Zato za tiste ki so sprejeli Anglesko ali Francosko ali Avstralijsko kulturo in se usmerili kot oni
Ti pa zares nimajo vec volje da se nazaj vrnejo ..

Saj sam ne vem…..
Pa ljudje, nimate več nobenega spoštovanja do soljudi!?
Zmerjanje, pomanjkanje osebne kulture…..in potem vi govorite da ste cvet slovenskega naroda!?
Pred šestimi leti sem odšel v tujino in mi ni žal. Ni bilo lahko.
Sedaj je ok.
Upam, da bo moderator zbrisal žaljive članke.
V deželi kjer sem takih izjav ni na forumih kar je čisto prav.
Zamislite se malo nad sabo in iz življenja naredite nekaj več.
Prav lep pozdrav s severa.

Živjo
Mene pa zanima življenje v Belgiji. Razmišljam o preselitvi in delu v Belgiji.
Zanima pa me okvirni stroski za bivanje (najemnina npr. enosobnega stanovanja + stroski)
Kolikšna je približna plača
Ali je mogoče dobiti službo.
Vaša izkušnja 🙂

Hvala za odgovore. Lp

Odvisno kje bi rad živel. Brussels je kar drag – 2 sobno stanovanje te bo skupaj s vsemi stroški prišlo skoraj 2000 eur. V Belgiji imajo tudi visoke davke na delo(ki jih je sicer mogoče znižati s 1000 in eno olajšavo,..)

Veliko ljudi v Belgiji tudi živi na meji s Luxembourgom in se tja dnevno vozi delati.

Za večino boljših delovno mest je znanje Francoščine in Nizozemščine skoraj obvezno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close