Najdi forum

Slovenci v Münchenu

lepo pozdravljena,mateja mam!sem nekaj čez mesec dni v nemčiji sedaj v munchenu.iščem in potrebujem nekaj osnovnih napotkov in informacij.če vam bo,bi vas prosil za odgovor na moj kontakt.vas povabim na kavico-sok.že vnaprej se zahvaljujem za vaš morebiten odgovor.še enkrat lep pozdrav.
jože š.

30

lep pozdrav sem Igor originalno prihajam iz slovenije iz kranja. v münchnu zivim malo manj kot dve leti. rad bi spoznal cim vec slovencev in slovenk iz münchna in okolice za druzenje in da kaksno recemo po slovensko. lahko pa tud posredujem informacije in kontakte ostalim slovencem in slovenkam v sloveniji ki si zelijo priti v nemcijo ali celo v münchen in iscejo sluzbo in stanovanje. jest delam v bmwju tko da kdor zeli kaksno informacijo o sluzbi v bmw nej me poklice na tel pa mu posredujem informacije. u glavnem dobite me na tel +4915773965072 in lep pozdrav vsem slovencem in slovenkam v tujini in v sloveniji. ps igor

.-Pozdravljen Igor mene znima a je možno dobiti službo v BW, živimo v darmstad in je blazno daleč od doma rada bi se preselila in me zanima kake so cene stanovanja in sama služba Hvala

Živijo Igor , zanima me a se da pridet v BW podjetje delat in kako to poteka,živimv darmstadu in mi je blazno daleč od doma tako da bi minhen bil odličen, lep pozdrav

A je še gdo živ na tem forumu?

Lep,dober večer…Moje ime,je Blanka…V Munchenu živim 4.mesece in bi zelo rada spoznala Slovence,ki živijo tukaj!! Me namreč daje veliko domotožje in osamljenost…Hvala vnaprej,za morebitno spoznavanje…Želim vam še naprej lep,večer!

Blanka, jaz sem sicer 130 km zahodno od tebe. Koliko si stara, ce smem vprasat? In, ce hoces bi se lahko dobile mal ven iz Münchna, pozanimaj se kam lahko greva sopingirat;-))) Ce hoces pa kavo pit mores pa kar lepo k meni na obisk 🙂 po stirih mesecih tega verejtn se ne ves. Saj bo, se navadis in ti se pa res lahko vsak vikend dol do Slo. zapeljes no. Jaz si vcasih mislim, da ce bi bila v Rosenheimu bi se non stop dol vozila, ker od tam res ni vec guzve na cesti.

živjo, iščem sobo s souporabo.. v Munchnu, nečak pride delat doktorat na arheoločki faks….zelo rada pri ga namestila pri komu iz Slovenije, lahko kaj pomagaš????hvala za vsako info.lp

pozdrav Matej,

upam da boš skočil na ta forum ker pač tvojega mail ne poznam…..zanima me če lahko pomagaš- iščem sobo s souporabo pri kakšni slovenski družini, za nečaka ki prihaja v Munchen delat doktorat iz arheologije….faks je baje v centru in bi tudi sobo radi kje v bližini, saj bo cel dan na faksu in da lahko čimprej pride domov na počitek za naslednji dan…..če lahko karkoli pomagaš…..hvala vnaprej in lp

Pozdravljeni mi lahko kdo pomaga nameravam navezati stike s svojim očetom ki živi nekje v okolici Bremenhavna zadnjič sva imela stike ko mi je bilo 3 leta sedaj pa jih imam že 40 če mi lahko kdo pomaga na kakšne institucije bi se lahko obrnila v nemčiji ali če obstajajo kakšne slovenske ustanove ali karkoli ža vnaprej hvala vsem in LP

Draga Brigitte, v Italiji je znana oddaja C’e posta per te, kamor med drugim pišejo ljudje, ki iščejo osebe s katerimi so izgubili stik in jih želijo ponovno najti. Ne vem koliko ti lahko ta podatek pomaga, ampak dejstvo je, da uredništvo te oddaje dosti teh oseb tudi najde…

RES ti hvala vse bom poskusila

Pozdravljeni.
V marcu zacnem z novo sluzbo v Munchen-u in sedaj iscem stanovanje.
Ima kdo kaksne izkusnje s tem, mi lahko kako pomaga z nasvetom, pa tudi druzba bi mi prav prisla glede nato da v Munchen-u nobenega ne poznam.,

Moj email: [email protected].

Hei vsi slovenci v Münchnu! 🙂

Prejšnji teden sem se preselila v München. In sicer iščem stanovanje k je nekje blizu Neubiberga, če je možno. A ve kdo za kako stanovanje? Oz. a si je kdo pripravljen delit stanovanje z mano? 🙂
Lepo se imejte še naprej 🙂

Moj mail: [email protected]

Zdravo,
iščem začasno stanovanje/sobo v munchenu, od 11.3. – 31.3., toliko da se postavim na noge in najdem konkretno 2-3 sobno stanovanje, ko za mano pride družina. Ima kdo kakšne veze / poznanstva?
Hvala in lep pozdrav,

Matej

[email protected]

Pozdravljeni 😉

Potrebovala bi pomoč tistih,ki že živijo v munchnu in sicer bi prosla če kdo od vas ve za kakšno spletno stran kjer so oglasi za najem stanovanj v Munchnu kot je pri nas naprimer Bolha.com in kak link za zaposlitev. Prosim če bi mi lahk kdo pomagal ker sama ne najdem nikakor kakšne povezave.
Hvala 😉

email: [email protected]

Kako smo zgovorni tu a;-) a je kdo tudi zahodno od Münchna za kaksno slo kavo?

Pozdravljeni
Je od vas tukaj gori,ki dela v zdravstvu oz pozna kake so razmere ali potrebujejo med. Sestre?
Sem namvrec ze v nemciji in delam kot pflege ampak bi raje zivela v Münchenu in tu tudi delala. Ce kdo kaj ve prosim naj sporoci

Živjoooo! 🙂

Za use tiste k iščete stanovanje in podobno. Evo vm eno spletno stran, ki vam bo morda prišla prav:

http://www.immonet.de/bayern/muenchen-guenstige-wohnung.html?marketingtype=2&objecttype=1&fromarea=50&toarea=200&fromprice=200&toprice=1000&fromrooms=2&torooms=5&sortby=7&parentcat=1&objectcat=-1&city=121673&ht=1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close