Najdi forum

Slovenci v Ipswichu

Ojla! S fantom sva se ravno preselila v Ipswich (UK), pa me zanima, ce je kak Slovenec v blizini. LP!

oj natalija…marjan tle evo mene prihajam tja,,,tako da ce zelita kako druzenje,,,samo poklicta 031761455,,,drgac sem tam gori ze sedaj na vsake 3 tedne za skoz se selim naslednje leto ker mam se tele obveznosti,,,tako da komot,,,se vesel bom da imam kaka slovenska poznanstva tm

jaz zivim v Ipswichu

pozdrav….s kje si drgac??? kok cajta si ze tam??

kolko casa sem ze v ipswichu?
malo. tri mesece in bom tu najmanj eno leto.
potem pa kdo ve. zelim ostati tu. bom videl kako se bo vse izslo

in prav bi mi prislo kako poznanstvo in slovenska beseda v zivo.

tako da g.Marjan lahko bi sla na kavo ko boste tu…povejte prosim kdaj ste tu in na katero stevilko ste dosegljiv (vaso slovensko, zgoraj navedeno?), pa vas poklicem, kar bi bilo krasno.

v Patiserie Valerie so cudoviti.
dobra slascicarna nasproti buttermarketa.

jacobp

poz..ja komot sem za to:) pa ni me treba vikat…sem se mlad:)
drgace pa pridem od 27-2 decembra v ipswitch tako na obisk…drgace pa se selim tja v septembru 2014 …hodim pa tja vsak mesec za kak teden,,,prej se ne morem priti,ker imam obveznosti se v sloveniji..je pa definitivno padla odločitev da grem iz slo..moja stevilka je se zaenktrat slovenska 031761455,,,tako da kr poklicte lp

pozdravljen
slovenec23322

na to stevilko te poklicem verjetno 28.11. med 10 in 15 uro, ko sem fraj.

lepo prosim poklicite me na 031761455 telefon mi je crkl+nil pa nisem imel vase tel.shranjene,,evo me 16ega pridem v ipswitch..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close