Najdi forum

Slovenci v Grciji

Pozdravljeni,

ze vidim poglede in misli ljudi, ki pravijo pa kaj te zene dol, ko pa je slabse kakor tu. 😀 V bistvu me nic ne zene, samo sem dobil eno priliko za sluzbo (vsaj na papirju boljso kakor tu) in me zanima kaksna je kaj situacija trenutno v Atenah? Je kaksen Slovenec, ki zivi v Grciji tukaj gor, da bi mi lahko kaj svetoval?

Razgovor sem uspesno opravil, sedaj cakajo na mojo potrditev ce in kdaj lahko pridem.

lp

Terrorism v Atenah, Grcija
There is a general threat from terrorism. Attacks could be indiscriminate, including in places frequented by foreigners.

There have been several attacks involving explosives and automatic weapons against Greek institutions, shopping malls, media interests, diplomatic targets and the police. On 3 June 2013 there were 3 such incidents in Athens, all at offices related to the government.

To sem ze prebral. Tezava je v tem, da tukaj z zeno ne dobiva sluzbe pa da se postaviva na glavo. Ona je na zavodu, jaz pa delam za minimalca, zdaj pa sva dol dobila oba delo. Podjetje nam je dalo vse mozne kontakte, od nekega drustva, ki je v Grciji, do nastanitve na njihove troske do 2 tednoh, ad najdeva stanovanje, itd.

Bomo kontaktirali se to drustvo da vidimo kaj pravijo. No, sej glede na situacijo nama ne disi prevec, ampak spet zivotarit tu v Sloveniji pa tudi ni zivljenje. :/

Tako na pogled je stanje podobno Sloveniji; kafici so polni. 🙂

hej, ravno sem prišla iz grčije, živela 6 let, od tega zadnji dve leti v atenah. ne najdem tvojega emaila, da bi ti pustila kontakt, če potrebuješ kakšne sveže informacije in pomoč.

si tudi mislim, kje sta dobila službo 🙂

Ha ha Slovenci v Grciji

to so pa sami Slovenski pedri kateri tam grejo ker tam imajo veliko izbire

je 60 % pedrov v Grciji .Tukaj v Franciji pa recemo

———-Va te faire voir par les Grecs ————-

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close