Slovenci v Alberti – Canada
Pozdravljeni,
Iščem Slovence ki živijo, ali so se preselili v Alberto v Canadi.
lp
Ja vi greste, fino!?.Kaj to pomeni, kaj se pricakuje, da vam nekdo pomaga dokler se ne postavis na svoje noge ali kaj?Da vas vzame na stanovanje, poisce sluzbo, itd. Niste edini s takim oglasom.Res ne razumem takega vprasanja Po moje slovenci v Kanadi komaj cakajo na take..Ce ze isces slovensko vezo tam bi jaz mogoce vprasal za kaksno uradno slovensko ustanovo, nikakor pa ne za privatne osebe ki mogoce zivijo tam. Ti si za njih popolni tujec, mislim da se razumemo.Meni se to zdi Cudno.
🙂 Taki odgovori me vedno nasmejijo. Naša stara teta išče svojega brata, ki bi se naj pred 30 leti preselil nekam v Alberto in ker je zelo bolna bi rada izvedela kaj o njem.
Res hvala za takšen odgovor! Meni se pa to ne zdi čudno!
Sedaj se mi pa zdi se bolj cudno, namrec ce isces osebo zakaj pod temo Gremo ( kar pomeni iti nekam in to v mnozini , ali ne?) in namesto iscem slovence…? zakaj ne reces enostavno da isces brata , sorodnika …? Ja tudi meni gre sedaj na smeh, priznam. Pa brez zamere.
Meni gre pa na jok, ko vidim kak loj si Brit!
xxxxxx
Ja kaj je pa zdaj narobe. Izgleda da karkoli napisem tebi ni prav. Zakaj sem loj,ceprav ne vem kaj to pomeni, toda smatram da ni kompliment, a ne?
Malo pozno odgovarjam, ker zdaj prvic prebiram stare poste.
Kako mu je ime in v kateri kraj se je preselil?
Sicer pa lahko pises na 2 slovenska kluba v 2 najvecjih mestih v Alberti in bo mogoce kdo kaj vedel o njem.
Slovenian Canadian Association Edmonton
16703 66 St NW Edmonton
AB T5E 5S7
Canada
Ali pa:
Slovenian Canadian Club of Calgary
2335 16A St SE Calgary
AB T2G 3S8
Canada
Ja vi greste, fino!?.Kaj to pomeni, kaj se pricakuje, da vam nekdo pomaga dokler se ne postavis na svoje noge ali kaj?Da vas vzame na stanovanje, poisce sluzbo, itd. Niste edini s takim oglasom.Res ne razumem takega vprasanja Po moje slovenci v Kanadi komaj cakajo na take..Ce ze isces slovensko vezo tam bi jaz mogoce vprasal za kaksno uradno slovensko ustanovo, nikakor pa ne za privatne osebe ki mogoce zivijo tam. Ti si za njih popolni tujec, mislim da se razumemo.Meni se to zdi Cudno.[/quote]
EVo ti onga starega kurca povsranega ki laja po slovenci zapri tvoj gobec in jej tvoj drek svinja
kje si videl da ga je on fehtal za kaj –pa kaj te to briga crketina
ze spet se javljas
Forum je zaprt za komentiranje.