Slovenci na Nizozemskem
Zivjo AMC,
Hvala za odgovor. Se pravi je postopek dokaj normalen, skrbela me je namrec dodatna birokracija ker se mi po domace povedano s tem res ne bi dalo ukvarjati 🙂 Glede na internet sem imela tudi sama v msilih okoli 1300 evrov..,.
Se enkrat hvala in lep pozdrav,
Spela
ALI JE KAJ ZA GRADBENIŠTVO MISLIM OPRAVILA KAKŠNA KER RAD DELAM Z BETONOM HVALA ZA ODGOVOR
Pozdravljena Klaara,
Imel bi par vprašanj. Predvsem zaradi tvojih stališč, kaj te naredi človeka in stališča o funkcionalanem razmišljanju.
Mi lahko spustiš kontakt na [email protected].
Najlepša hvala in lep pozdrav.
Slovenci na Nizozemskem.
Nujno bi potreboval holandske cokle.
Na internetu jih je koliko hočeš, ampak jaz bi jih potreboval iz lipovega lesa.
Tega pa nisem nikjer zasledil.
Če mi lahko kdo pomaga bi bil zelo hvaležen.
Lepo bi prosil.
Moj naslov:[email protected]
oLa….
Mene pa zanima ce ve gdo konkretno za kaksno delo…Gradbenistvo knauf postavljanje ogrodij ali kaj podobnega…Nujno rabim delo na Nizozemskem
Oj rabm enga Slovenca na nizozemskem,ki bi mi iskal rabljeno kmetijsko mehanizacijo pri kmetih oziroma na firmah oziroma mi bi pomagal pri nakupih le-te,provizija ni problem samo da je cena ugodna oziroma ugodnejša od Nemčije . Pošljite ponudbe na mo e mail: [email protected]. hvala in lep pozdrav iz Slovenije . Janez.
Oj,
za pol leta bom v Rotterdamu, in bi prav prišla slovenska družba. živi kdo v bližini? 🙂
Pozdravljeni,
s fantom resno razmišljava o selitvi v Rotterdam.
pa me zanima, če ima kdo kakšen kontakt za službo, delala bi v kakšni tovarni, vsaj toliko, da se naučiva jezika.
pozdrav .vsako leto sem na nizozemskem to leto sem bil ze februarja tako da pridem se oktobra .zanima me kasni so pogoji za pridpbitev sluzbe…..nebi rad hodil samo na dopuste tam ampak se preselil in bi bil hvalezen za vsako informacijo.lp
Pozdravljeni!
S fantom sva dobila pripravništvo na Nizozemskem v Tilburgu in me zanima, če mogoče kdo pozna koga, ki bi nam lahko oddal kakšno majhno stanovanje ali sobo za dva čez poletje (15.6. – 15.9.), ker iščeva že kar nekaj časa a brez uspeha.
Vaše pomoči bi bila zelo vesela.
Hvala,
Kristina in Jure
Pozdravljena(a) k72
Leto dni zivimo v Bredi. Tudi ti zivis v Bredi, k72?
Pozdravljeni,
iščem kakšnega,, ki je že nekaj časa na Nizozemskem in bi mi lahko pomagal poslovno. Namreč veliko poslujem z Nizozemci in nekega dne želim odpreti celo podjetje gor. Zanimam se za nekoga, ki bi mi lahko pomagal tržiti, iskati nove stranke in kontakte za logistiko oziroma transport.
Če mi kdo lahko pomaga ali pa ima kakšne nasvete naj mi piše na: [email protected]
LP. imam vprasanje za vse tiste ki zivite in delate na NIZOZEMSKEM. sem varilec in iscem delo v tej stroki. kaksne so kaj moznosti tam. kaksne so najemnine ,stroski. vsake informacije bom zelo hvalezen.
pozravljeni. iscem informacije za delo in bivanje na nizozemskem. mi lahko gdo pomaga. hvala
ojla Natasa praukar sem prispeu na nizozemsko sem v kraju brile ce bos imela cas lahko poklepetama lp branko
Berem, sicer starejšo temo, pa me zanima ali je na tem forumu kdo, ki sedaj živi na Nizozemskem. Kako je življenje tam? Dobil sem službo, za določen čas 1 leta, sedaj pa razmišljam – vzeti ali ne vzeti družine s seboj.
Forum je zaprt za komentiranje.