Najdi forum

Pozdravljeni!

Ste zadirčni, utrujeni? Ste morda potrti, pozabljivi, brezvoljni?
Imate glavobole, bolečine v vratu, motnje spanja? Nihate v razpoloženju, se prenajedate , imate občutek tesnobe v srcu?
Ste bili spolno zlorabljeni, pa rabite pogovor ali ne veste kam se obrniti?

Potem ste na pravem mestu tukaj in sedaj!

S 3.11.2008 je svoja vrata v svetu interneta odprla klepetalnica SLISIMTE.

Stran je namenjena vsem tistim, ki ste se znašli na razpotju svojega življenja, ne najdete smisla v vašem življenju. Morda nimate nikogar,ki bi se mu zaupali ali pa preprosto ne želite z bližnjimi debatirati in razpravljati o tem.

Mi vam nudimo pogovor, toplo in tolažilno besedo. Najbolj pomembno je,da vas bomo SLIŠALI in ne samo poslušali, kaj boste povedali. Skupaj bomo prišli do rešitve!

Za vas smo dosegljivi na strani http://www.slisimte.com.

Vabljeni!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Pozdravljene(i)!

Stran je namenjena vsem ljudem,ki so v stiski in potrebujejo pomoč.Tudi takim oziroma predvsem takim,ki so šli skozi spolno zlorabo,jo doživeli in ne najdejo prave poti iz začaranega kroga.Tudi tistim,ki so osamljeni,sami in nimajo nikogar za pogovor.

Povdarek je,da so SLIŠANI – kar sem sama v tistem obdobju potrebovala in nisem dobila od drugih – ljudje pri meni dobijo.Nikogar ne obtožujem in ne obsojam, poslušam in povem mnenje.
Predvsem POSLUŠAM in ne “rinem” v človeka.Zaupanje si je potrebno pridobiti in mora biti objestranski občutek!

Vsak človek je unikat,neponovljiv. Kar nas ne zlomi,nas okrepi!

Stran ni navadna klepetalnica,kjer lahko klepetamo vsi povprek.Je neke vrste čakalnica,kjer počakam klepetalca(po predhodni najavi,ki ga določi sam,mislim uro klepeta,pogovora)in ga povabim na zasebni klepet.

To je potrebno zaradi varovanja osebnih podatkov in zaupnosti človeka ter njegovih težav.

Prosim za strpnost in da se držite omenjenih ur – terminov.

Če bodo še kakšne nejasnosti,sem vam na voljo!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

New Report

Close