Najdi forum

slim fast

pozdravljeni!

sicer na tem forumu najvec pisete o 3MD dieti, pa vendar – mogoce katera pozna slim fast? nek prasek, ki se da kupit v mullerju,pa ga mesas z mlekom in z njim nadomestis vda obroka dnevno.

kolegica je pred casom hujsala s praskom *********, ki je menda podoben temu. hm? ce katera to pozna in ce je sprobala, prosim za izkusnje s prve roke!

hvala in velik vztrajnosti vsem, ki se drzite 3MD. berem vase poste, ful so navdusujoci in kar vlecejo, da se pridruzim. no, vseeno me zanima najprej kako je s slim fastom. 🙂 lp vsem!

marjeta,

nikoli in nikdar nisem hujšala s praški. Sicer sem že povedala, da sem pred 9imi leti shujšala za 30 kg, kile držala 7 let, predlani pa se mi je vse zrušilo.

Ampak kaj je zdaj največji problem pri meni? Ponovno ujeti ritem prehranjevanja, ki sem ga uspešno držala 7 let, ko sem imela medicinsko gledano idealno težo(manekenke imajo seveda manj). Grešim, se spozabim, hlepim po OH, po tistih najbolj škodljivih stvareh. Ko se dva dni lepo držim in sem pridna, pride tako kot včeraj ponoči, ko me je preutrujenost zdelala in sem grešila kar se tiče hrane.

Če bi uporabila vso trmo in pila samo praške, vem, da bi shujšala. Vem celo zase, da bi mi najbrž tudi uspelo zdržat, ker bi odštevala dni, ali pa kg. Toda potem nikakor ne bi bila navajena zdravo jesti. Tudi telo bi se potem na normalno prehrano najbrž čudno odzvalo, ker ne bi poznalo več hrane, oziroma bi bilo na špar programu, zato bi vsak grižljaj skušalo nekam shraniti in skriti za “hude cajte”, ko bi se Tamari spet “utrgalo” in ne bi jedla. Zato vem, da zame niso nobeni praški in zvarki. V glavi pošlihtat. Teoretično vse obvladam, samo krize me izdajo, Ko jih bom znala obvladat, bom spet zmagovalka, kot sem že bila.

Ne vem zate, vendar sem prepričana, da tole kar sem napisala drži še za marsikoga.

Aja, pa še to – osebno nisem proti kakšnemu tednu kake drastične diete, toda samo teden ali deset dni. To ti zna dati motivacijo, ko izgubiš tisto zastalo vodo hitreje, ko se ti želodec skrči, ko si rečeš. če sem tole zdržal, pa lahko grem naprej. Toda kapo dol pred tisto, ki zna narediti dober prehod med tednom skoraj stradanja in ga zapelje v bolj zdravo hujšanje.

In prepričana sem, da je največji catch v tem, da se moramo NAUČITI prehranjevati. To je vse. Če bi to že obvladale, bi ne hujšale.

marjeta, če se odločiš za kake praške, te ne bom obsojala, saj vem, da bi vse me rade obrnile gore na glavo, da bi shujšale, toda konkretno ti ne bomo mogle dajati nasvetov. Več znanja in izkušenj imam osebno namreč na primer s 5-dnevnim postom.
Lahko ti rečem samo izberi najboljšo pot ZATE, motivacijo pasi delimo po dolgem in počez tukaj.

Še kako se strinjam z izjavo…..naučiti se moramo prehranjevati. Pravilno in zdravo prehranjevati.

Drugače le brezglavo begamo med tehtnicami, samouničevalnimi dijetami, nezadovoljnostjo, samozavestjo, ki je nekje pod površjem zemljine skorje, ter požrtijami, razmerja orgij, po katerih imamo sicer poln želodec toda slabo vest.

Da je vse v glavi, smo si pa skoraj vse enotne.

En velik oblačen nasmeh vsem:)

slim praski,so kot cudezne tabletke,ki ne delujejo.seveda se samo ob praskih izgublja na tezi,ampak slej ko prej je treba spet jesti in teza se povzpne se na visje.zakaj?praski,taksni in drugacni so slabo hranljivi i telo rabi hranilne snovi in ce jih nima crpa svoje.tako razgradi lastne misice,to se pozna na tezi,mascoba pa ostane.ko spet zacnemo normalno jesti,se misice obnovijo,mascobe je vec in s tem tudi teza.zacaran krog…mascoba se najbolj porablja z aerobnim treningom in s treningom za krepitev in oblikovanje misic.ce vas zanima se pozanimajte na institutu.pa praske stran,zaradi zdravja.
dani osep-sportni trener

New Report

Close