Najdi forum

Pozdrav!
Zelo sem v skrbeh, zato upam, da mi boste dali vsaj kakšno spodbudno besedo… Namreč- v desnem spodnjem delu trebuha me zadnja 2 dni nekako zbada, ni pa velike bolečine. Zelo me je strah- je lahko to vneto slepo črevo?
Res pa je, da čez 3 dni pričakujem menstruacijo, tako, da upam, da so to le krči…

Vnetje slepiča spremlja huda bolečina in povišana telesna temperatura.Izmeri si vročino. Zbadanja so značilna tudi za ginekološka vnetja, ali pa za čisto navadno ovulacijo. Če zbadanje ne bo ponehalo pa le obišči zdravnika.

ja ja … to bo pa perilo a ne ? …
če te akutni apendicitis zagrabi je bolečina hujša, bruhaš in tudi v dveh dneh bi bila že ali v bolnici ali pa na pokopališču

Saj moraš vedeti, kje imaš slepič, kje pa jajčnik – slepič je bolj na desno, jajčnik bolj na sredini. (tj. jajčnika sta bližje skupaj, kot bi bila slepiča, če bi imela dva simetrična :-)).
Lp

Mas prav, jaz sem skoraj pristal na slednjem. Vse se je zgodilo v enem dnevu (acute apendicitis is really nasty @!#$!!)

ko boš mel slepič unet, ne boš mogu hodt. govori ti vojak iz 1. črte! 🙂
mene, k je rešilc pelov v lj, sm ga na ovinkih 500x preklel k sm se zvijov od bolečine, k se afto tak nagiba…! 🙂

Hvala vam vsem, ki ste mi dali spodbudo. Kot kaže res ne bo to vnet slepič, ker bi res moglo bolj bolet… Verjetno bo le “teta s krvavca…”
Hvala, uživajte! LP

Js mam podobne iskušnje….really nasty!!!!!
Me je že prej neke matralo, sam niso vedl kaj je….pa tedi sm še k eni glupi dohtarci hodla, tk da brez veze…uglavnem so mal deval vzrok na ženske težave, pol se je pa izkazalo….čist iz nenada….da je slepič delu te probleme! Bli smo na praznovanju 40-letnice od moje tete pa me začne bolet ko zmešan!!!!! Js sm misla,da ne bom zdržala….to so res take bolečine, da se NE DA OPISAT!!!!!!!!!!! Da si že čist fertik od bolečin, ne morm povedat,ker ne veš nč več! To je blo pa glih na nedeljo, tk da sm mogla it najprej dežurnem v Žalec, je bla taka gužva sam so vidl da ne morm še sedet ne, tk da so me vzel naprej….pol pa takoj v Celje…..operacija pod nujno! In kaj so ugotovil??? Da je bil povrhu vsega še razlit-slepič!!!! Grozaaaa!
Kaj je blo pa s tabo-ISTO??? Ker tule pa res ne gre za hec, odločilne so minute,ne? Upam, da je zdej vse ok,je ne? Je ”lepo” zvedet, da nisi kao edini,ne?
Glede tvojih problemov Nika….pa ne vem kaj nej rečem, ker slepič je ful nepredvidljiv, tk da…ti kr pejt zdravniku, če seveda ne boš dobila mesečnega perila, pa boš pol vidla kok pa kaj! Ok?

Lep dan vsem!

Ja res je punca, sam če tebe karkol od tega boli, nima veze al jajčnik al slepič te lahka ful okrog tega boli, tk da se sploh ne ve kaj….še zdravniki dostkrat ne vejo…js sm se z eno menla, ko je bla na opazovanju tedi ko so mene operiral, pa niso vedl kaj ji je, ker nekatere, baje večino to tolk okrog boli da je lahka karkol in je res težko vedet!

Nism vedla, da vas je tule gor tolk s temi SLABIMI iskušnjami, js se vam itak pridružujem! Na žalost! Pa tk je no!

ČESTITKEEEEEEEE :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close