Najdi forum

Najprej … na kateri strani telesa je slepič, na levi (kot srce), ali na desni?

Potem pa, za vse tiste, ki so že šli na operacijo – kako ste vedeli, da imate vnetje slepiča, kje vas je bolelo in kako in kaj in vse ostalo kar se o tem da napisati.

na desni strani,ne na operacijo pa še nisem šla,jah ko te bo bolel boš ziher vedel kje je,ker menda peklensko boli

Kolikor vem, je večini slabo, tudi bruhajo, ko je že nevarno za razlitje se pojavi še vročina. A ni nujno, da je pri vseh enako, zato ne čakaj na te znake. Zdravnik ti ob bolečinah pretipa trebuh in čutiš tudi bolečino.

Pri meni se je vnetje pričelo s slabostjo zvečer, bruhanjem čez noč, temperaturo 37,5 zjutraj in popoldne sem imela slepič operiran, odstranjen. Sicer se nahaja na desni, spodnji strani trebuha – ob tem me je bolel celoten trebuh, na zdravnikov pritisk na levi strani pa sem kar “poskočila” zaradi bolečine na desni… Nekako tako. Vsekakor je potrebno do zdravnika, saj obstaja nevarnost njegovega razlitja.

Jaz sem se par dni zvijala od bolečin. Zdravnica me je tudi domov poslala, ker ni ugotovila kaj mi je. Pa me je mami spet peljala k zdravniku in je končno ugotovila kaj je. Vsak otip je bil neznosno boleč. Že brez otipavanja sem se doma v postelji zvijala od bolečin. Ko so končno ugotovili kaj je, sem morala za nekaj dni na infuzijo. V bolnici pa sem bila dobra dva tedna. Operirali so me čez nekaj mesecev.
Bruhala nisem. Za vročino pa se ne spomnim. Mislim, da je nisem imela. Bolel pa me je cel trebuh. Drugače pa je slepič desno spodaj.

Boli tako, da padeš skupaj – jaz sem. Bruhaš…. Bolečina je v glavnem skoraj neznosna, hodit ne moreš… Kot, da bi te kdo z nožem pikal…

********************************************* We all know that cats rule the world!

New Report

Close