Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Slepe miši!

Slepe miši!

Pokličem po telefonu, da bi se naročila (tudi na vratih piše tel. številka, na katero se lahko naročimo) in sestra mi reče, da danes ne naroča, naj pokličem jutri. Naslednji dan pokličem in mi reče, naj se jutri pridem kar lepo osebno naročiti. Pridem tja in zahteva izkaznico, za katero pa ugotovim, da je trenutno nimam pri sebi. Mi reče, da me brez izkaznice ne more naročiti. (Ja sigurno! Kaj pa tisti, ki se naročijo po telefonu!!) Nazaj v avto in domov po izkaznico in potem me naroči za naslednji dan ob 11:30. Naslednji dan čakam od 11:00, še dva spusti nenaročena (nič urgetnega – sem se pogovarjala z obema) in potem mi ob 11:54 sporoči, naj pridem naslednji dan, ker gre sedaj zdravnik domov! Poslušajte, pa koga to ona zafrkava? In to se ni prvič zgodilo. Kaj lahko naredim, ker jaz mislim, da je pa višek, da se ena medicinska sestra tako obnaša in tako skrajno neresno opravlja delo. Take bi morale izgubiti službo, potem bi pa videli, kako bi se obnašale.

Najprej poizkusi z pritožno knjigo, vse natančno opisši ne pozabi tud na ime in priimek te sestre, pa boš videla, če kaj bo.

Napiši pritožbo!

Mene pa zanima kakšen delovni čas ima ta zdravnik, da gree lahko ob 11.54 domov???? S icer pa sestra dela tako kot ji zdravnik reče. Saj je on šef.
Torej jaz bi v pritožno knjigo napisala tudi to, kdaj zdravnik zaključuje z delom v ordinaciji. Ne poznam sicer vašega primera, vendar se mi včasih zdi, da se vse preveč “izkašljujemo” na sestre (priznam kakšne so tudi nemogoče, ampak jaz nisem dosti naletela na take, čeprav sem bila veliko po ambulantah in bolnicah), zdravnikom pa nihče ne upa nič rečt. Ampak po ambulantah se ne sedi (po več ur)zaradi sester.

Ne, ne, zdravnik dela 4 ure, torej do 12h. Ampak ona pa določa, kdo bo prišel k njemu in kdo ne, s tem, da pač druge spušča naprej, da potem zate “zmanjka” (kakšno naključje, kajne?) časa. To, da mi je, ko sem prišla, še rekla, da sploh nisem naročena, sem pa seveda še pozabila dodati. Skratka cirkus. Imam jo na sumu, da je tako neustrežljiva zato, da potem pač ljudje k njim manj hodijo in ima ona manj dela in potem lahko 40 min po talefonu naklada s svojo kolegico. Če bi pa kaj napisala v pritožno knjigo, imam pa občutek, da bi se samo vsi, ki bi to brali, silno zabavali in smejali, učinka pa ne bi bilo prav nobenega.

PO MOJEM Z PRITOŽNO KNJIGO NE BOSTE DOSEGLI NIČ SAJ VRANA VRANI NE IZKLJUJE OČI . KAKŠEN PA JE SAM ZDRAVNIK ? NAJBOLJE DA ZAMENJATE ZDRAVNIKA.

New Report

Close