Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Sladkarije – kako se jih odvaditi?

Sladkarije – kako se jih odvaditi?

Imam en veeelik problem, namreč, kako se odvaditi od tega mi po kosilu ful zapašejo sladkarije. Potem pa ko imam pred seboj to sladko razvado, pa kar jem in jem. A ima kdo kakšen nasvet da bi se jih čisto odvadila?

Hvala.

Rečeš si: ‘Fuj sladkarije!’, ob tem pomisliš na to, da boš s tem naredila nekaj dobrega za svoje telo in bo šlo…

LP

Tudi jaz sem bila taka kot ti. Dokler si nisem začela predstavljat, kako se čokolada, ki sem jo dala v usta, nagravžno topi po grlu in vseh organih mimo katerih gre. Fuj! Ti rečem! Če mi zadiši čokolada, vzamem le en košček, pa še to mogoče 1x na teden.

Preprosto, jih ne kupiš in jih nimaš doma. Če jih ne boš imela, jih tudi jesti ne boš mogla. Ta taktika pri nas deluje. Smo cela družina zelo sladkosneda, vendar če ni pri hiši, se tudi jesti ne da, ker pač ni. Morš bit v trgovini karakter, da jih ne kupiš. LP

Ja, karakter pa res moraš bit. Ampak je včasih hudo. Najvažnejše pa je, da greš v trgovino sit, ne lačen. Potem nimaš velikih oči.

New Report

Close