Najdi forum

slaci fantje

ja daj se hvalit zdaj… :))

lp ajs

Mene ajs ogreje na 50 stopinj 🙂

Uh pol bi me pa peklo, če bi se kaj objemala…sam za blondy bi jaz tud azbestno pižamo oblekel :)))

lp ajs

ajs…nobene pižame ne bi rabil…bi skupaj zagorela v ognju strasti, heheh 😉

Ta je pa zihr iz kakšne španske limonade :))

lp ajs

:))))

Pa ne brez mene!!!!!!!!!!!! Al vsi trije al noben!!!!!!!!! :p

Rina

Hm…………….vsi trije? :)))

lp ajs

Ni problema :))))

ti maš najbrz kar velko posteljo na malibuju ah? :)))

lp ajs

ajs, zdej boš pa s pojstlo kompliceru???? :)))))))) Eh bomo mi to kr sprobal u mojmu Bmwju…trojček u avtu :))) Sam dobr se razmigaj najprej, da ne bo pol kakih krčev 🙂

sem mislil, da imaš vodno mogoče…. :))

lp ajs

P.S. ej ce me hoces zapecat vsaj beri moje poste, jest minam BMW-ja :)))))))) :*

emmmm…ajs kako si sploh predstavljaš vilo na Malibuju brez parkiranega Bmwja pred njo…doooooh 🙂

hm maš prav…a mi ga boš kupla?

lp ajs

ajs: jst mam ful dobro idejo. Jst pa ti pijeva pivo (tekilo al karkoli), Blondy pa Rina pa delajo, kar bi ti v prvotnem moral delat. Ce bodo pridne pa dobijo mal tekile. 🙂
Dobra ideja?
LP Darko

Darko tvoje ideje kr obdrži zase :))))) Tuki mamo ajsa u akciji in midve se pod nobenim pogojem ne misliva odmaknit in podredit vama! Lahko pa se vsekakor priključiš našemu trojčku…reci da si zaaaa ;))

ajs, a bi rajš črnega ali rdečega???

njep……………. to bo ladies night, torej nema pitja, počivanja Darko………boste mal pjebi delal!!!!!!!!!

Odkar je neka vila omenjena, se ve kdo je moj najljubši forumovec!!!!!!! 😉

a ne ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tko!
Rina

Izvrstna ideja!!!!

lp ajs

Jaz vaju bom pa prelisicil in se slekel v savni… taki brez okencka :)) …me zanima kolk casa bosta zdrzale v kombinezonih :)) pa alko bo tud v glavo udaril :)))))

lp ajs

:)))) ma daj kar oba, ko ravno kupujes…. :))

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close