slaci fantje
ja daj se hvalit zdaj… :))
lp ajs
Mene ajs ogreje na 50 stopinj 🙂
Uh pol bi me pa peklo, če bi se kaj objemala…sam za blondy bi jaz tud azbestno pižamo oblekel :)))
lp ajs
ajs…nobene pižame ne bi rabil…bi skupaj zagorela v ognju strasti, heheh 😉
Ta je pa zihr iz kakšne španske limonade :))
lp ajs
:))))
Pa ne brez mene!!!!!!!!!!!! Al vsi trije al noben!!!!!!!!! :p
Rina
Hm…………….vsi trije? :)))
lp ajs
Ni problema :))))
ti maš najbrz kar velko posteljo na malibuju ah? :)))
lp ajs
ajs, zdej boš pa s pojstlo kompliceru???? :)))))))) Eh bomo mi to kr sprobal u mojmu Bmwju…trojček u avtu :))) Sam dobr se razmigaj najprej, da ne bo pol kakih krčev 🙂
sem mislil, da imaš vodno mogoče…. :))
lp ajs
P.S. ej ce me hoces zapecat vsaj beri moje poste, jest minam BMW-ja :)))))))) :*
emmmm…ajs kako si sploh predstavljaš vilo na Malibuju brez parkiranega Bmwja pred njo…doooooh 🙂
hm maš prav…a mi ga boš kupla?
lp ajs
ajs: jst mam ful dobro idejo. Jst pa ti pijeva pivo (tekilo al karkoli), Blondy pa Rina pa delajo, kar bi ti v prvotnem moral delat. Ce bodo pridne pa dobijo mal tekile. 🙂
Dobra ideja?
LP Darko
Darko tvoje ideje kr obdrži zase :))))) Tuki mamo ajsa u akciji in midve se pod nobenim pogojem ne misliva odmaknit in podredit vama! Lahko pa se vsekakor priključiš našemu trojčku…reci da si zaaaa ;))
ajs, a bi rajš črnega ali rdečega???
njep……………. to bo ladies night, torej nema pitja, počivanja Darko………boste mal pjebi delal!!!!!!!!!
Odkar je neka vila omenjena, se ve kdo je moj najljubši forumovec!!!!!!! 😉
a ne ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tko!
Rina
Izvrstna ideja!!!!
lp ajs
Jaz vaju bom pa prelisicil in se slekel v savni… taki brez okencka :)) …me zanima kolk casa bosta zdrzale v kombinezonih :)) pa alko bo tud v glavo udaril :)))))
lp ajs
:)))) ma daj kar oba, ko ravno kupujes…. :))
lp ajs
Forum je zaprt za komentiranje.