Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija slabost,utrujenost……

slabost,utrujenost……

lep pozdrav!

glede na to, da imam vse uredu izvide, kar se tiče slabokrvnosti, pregled ščitničnih hormonov …, se jaz ne počutim uredi. že dalj časa nekje tri mesece opažam, da vse kar pojem od hrane, mi gre na bruhanje, slabo mi je in se ne počutim uredu. bleda sem v obraz, v službi pravijo, da sem zelena, s podočnjaki, vedno sem videti kronično utrujena in ne vem vse, kaj bi lahko naštela. to, da imam podočnjake, vem sama, ampak zakaj ko pridem v službo za 7 uro jih nimam in potem čez tri, štiri ure se mi pokažejo?

zadnje čase opažam tudi bolečino v desnem predelu prsnega koša, zdravnik mi je tipal, ampak ni rečeno, da bi bili žolčni kamni, vem pa, da bom morala narediti ultrazvok, ker res nisem uredi. lahko je samo psihično pogojeno, ker imam deljeno službo, sedaj hodim v šolo, učim se, takoj ko pridem iz službe, doma dva majhna otroka, z možem imava neke probleme, ki se vlečejo že eno leto in vam povem, da časa nimam niti minuto za sebe.
kaj mi lahko svetujete glede na to, da kar pojem, mi bilo katera hrana naredi slabost v želodcu?
v naprej hvala za odgovor.

Lepo pozdravljeni!

Če ste že bili strokovno pregledani in ste izključili vse možne zdravstvene razloge za vaše slabo počutje, bi morda usmerili pozornost še v naslednjo smer: ?

Prijazen pozdrav in vse dobro!

pozdravljeni.

že 4 dni skupaj imam malo slabše počutje in mi je občasno slabo vendar ne bruham.
kaj bi lahko bilo narobe z mano?

lp

Spoštovani,

obrnite se na forum, kjer odgovarjajo zdravniki, npr. tukaj: .
Navedite še kakšen podatek (npr. se slabosti pojavljajo po obroku, pred obrokom, neodvisno od hranjenja, v enaki obliki preko celega dneva, še kakšni drugi simptomi, ste drugače zdravi, jemljete kakšna zdravila, koliko ste stari, vaš krvni pritisk … itn.)

LP!
Veronika

New Report

Close