Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Slabost v avtu – kaj pomaga?

Slabost v avtu – kaj pomaga?

Neumno vprašanje samo ali daš to navaden hamzaplast ali mikropor čez popek? Ne vem.

Hja, tudi mi se spopadamo s to težavo. Sicer mi je malo čudno, da sinu (2,5 leti) sploh ni slabo, če gremo na morje (4 ure), mu je pa bilo slabo danes, ko sva se peljala samo pol ure, sicer po ovinkih. Tudi meni je bilo v otroštvu grozno slabo v avtu, tudi zdaj mi je še zmeraj, a veliko manj, mislim pa, da se tega nikoli povsem ne moreš znebit. Če si tak “srečnež”, si to do konca življenja. Moj mož ni nikdar bruhal v avtu, niti kot dojenček ali otrok, tko da … ali imaš to nadlogo, ali je pa nimaš.

Meni je pomagala Dramina, pa zanimivo, da vam je vsem tko bed po njih, jaz še nisem nikdar spala po njih, tudi potrebe po spanju nisem čutila. Jaz bom od zdaj naprej tamalemu dala pol tabletke in basta, vse te alternative so zanič, ker ne pomagajo – razni flajštri, ingver ipd.

Živjo,
meni je pomagal hanzaplast cez popek…ko sem to poskusila sem bila zelooo presenecana saj to zelo delujjee..probajte pa boste videli 🙂

Tole kar si napisala glede zdravila ne drži, naša ni nikoli zaspana ko vzame dramino, bi mi kar prijalo , če bi to res držalo , kot ti tukaj napoveduješ , da so otroci zaspani , takrat , ko se peljemo na dopust 5h bi bilo fino , če bi res zaspala pa ne , četudi se vozimo v zgodnjih jutranjih urah.

Pozdravljeni!

Jaz sem stara 11let in iščem pomoč ker mi je velikokrat slabo.Ko se kam odpravljamo mi je takoj slabo nevem kako to ampak pride samo od sebe.Čez dva tedna gremo na morje in me je strah da bom med potjo bruhala iščem res dober nasvet(pomoč).Prosim naj mi kdo pošlje nasvet.Ima kdo izkušnje z načinom da z flajštrom zalepimo popek?Naj mi prosim odpiše.Hvaležna vam bom :).

Lep pozdrav.

VEDNO in POVSOD
DRAMINA!!!! naša rešitev..imam 3 otroke,5-letnico,3-letnika in 1,5-letnika…..gremo lahk blizu daleč…ker veliko potujemo s prijatelji,ki imajo otroke,jim vedno dam to tableto…če nebi blo te tablete….groza!!!

New Report

Close