Slabost, napadi vročine…
Pozdravljeni,
že približno en mesec imam čudne simptome. skoraj vsako noč me začne oblivati vročina, ob tem pa mi je slabo in me sili na bruhanje, vendar ne bruham.
na začetku se mi je to pojavilo dvakrat kar sredi noči.. zraven slabosti in vročine pa me je še mravljinčilo po rokah, vratu in gor do glave.
zadnje čase pa mi je že zvečer sabo in potem se zbudim ponoči ter me začne oblivati vročina, se zelo spotim in mi je slabo in to vsako noč
Ker imam kongenitalno hipotirozo sem šla na kontrolo ščitničnih hormonov in so bili T4 povečani, zato sem znižala odmerek Euthyroxa na 100 mikrogramov (prej 125), ampak se simptomi ne popravijo, tako da sklepam da ni to krivo…?
Nekje malo več kot 1 mesec jemljem Solatcit. je to mogoče povezano z njim?
Hvala
Spoštovani!
Ker jemljete antidepresive, bi lahko šlo za telesne znake tesnobe, ki pogosto spremlja depresijo. Manj verjetno, čeprav možno pa tudi za stranski učinek zdravil, saj delujejo na prenos informacij med živčnimi celicami in tako povzročajo različne učinke – včasih tudi neželene.
Delovanja ščitnice s tem ne bi povezoval.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
dober vecer.
Zanima me za mojo mater, prej ji je zdravnica predpisovala helex, sedaj ji ga je ukinila in ji je sedaj predpisala SOLATCIT 10mg.
LEPO PROSIM ČE MI LAHKO POVETE KAJ SPLOH ZDRAVIJO TE SOLACITI, IN ALI SI LAHKO ODVISEN OD NJIH.
PROSIM LEPO ČIM VEČ INFORMACIJ O TEH TABLETAH KOLIKO JE MOŽNO.
ZELO ME SKRBI ZA MOJO MATER.
ŽE VNAPREJ SE VAM NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM.
LP
SEMIR ČATIČ
Spoštovani!
Ker je očitno zdravila za svoje težave potrebovala redno, bi od njih postala lahko odvisna, zato ji je predpisala zdravilo, ki je sicer antidperesiv, zdravi pa tudi tesnobo. Od teh zdravil naj ne bi postala odvisna.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik