Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina Slabost – gastritis

Slabost – gastritis

Pozdravljeni!
Saj sem prebrala skoraj vse v brskalniku, vendar ima vsak nekaj specifičnega, zato bom zelo vesela, če mi odgovorite na moje težave.

Lani septembra sem dobila slabosti, katere si niso sledile v enakem zaporedju. Enkrat že takoj zjutraj, enkrat šele kasneje, pa tudi spakovalo se mi je po plesni. Zdravnica je podala diagnozo gastritis. Cel mesec sem jemala neka zdravila in hkrati tudi Rupurut in naj vam povem, da mi ni bilo po enem mesecu čisto nič bolje. NO, spakovanje po plesni se je končalo, vendar slabosti niso izginile.

V novembru sem opravila gastropregled in so rekli, da je vse ok. Sej takrat sem se res malce boljše počutila….a kaj ko so se čez cca pol meseca slabosti zopet pojavile. In tako se mi pojavljajo še sedaj. zdravnica mi je svetovala, da naj počakam, da mine. A vseeno tako ne gre..živeti s to slabostjo, pa tudi strah me je, da se mi ne razvije naprej, recimo v kakšno rano na želodcu ali kaj podobnega. Je to možno?

Predvsem pa me zanima, kako se tega rešiti? Z zdravili, s švedsko grenčico, s čaji?….In predvsem nestresno življenje pravi moja zdravnica. Naj vam povem, da ne živim v stresu..no kdaj pa kdaj so že stresne situacije, vendar ali mislite, da bi lahko to vplivalo na moje slabosti?
In pa kakšno hrano jesti, oziroma čemu se izogibati?

Res bi rada vaš nasvet! Iz srca vam hvala!

IN en čudovit dan vam želim!

Spoštovani!

Težko je reči, kaj je pravi vzrok. Pogosto prihaja do tega zaradi stresa. Očitno sluznica ni bila ranjena niti niso odkrili bakterij. Priporočil bi jemanje zdraivl, ki zmanjšujejo kislino skozi daljše obdobje.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Meni je pomagalo totrovo olje.
lp

Pozdravljeni!
Kje se pa to olje dobi? Koliko stane in koliko časa ga je potrebno piti in pa kdaj?

Najlepša hvala za vaš odgovor!

jaz sem ga naročila prek interneta od nekega kmeta . Če vneseš v iskalnik totrovo(ričkovo) olje boš našla.
Piješ ga trikrat na dan pred jedjo,meni je bilo hitro bolje.

New Report

Close