Najdi forum

Pozdravljen Goran,

zdaj že leto in pol redno hodim na telovadbo s katero sem brez večjih težav shujšala 10 kg. zadnje čase pa se mi dogaja, da mi je velikokrat slabo. prehrane nisem dosti spreminjala. jem redne obroke (4x na dan – najpozneje ob 20h).
zdaj se mi pa dogaja, da mi zjutraj ne paše jesti. apetit dobim šele okrog 10h.
ali mi mogoče primankuje kakšnih vitaminov? tudi skoncentriram se težje. ne mislit, da se mi je to začelo dogajati čez noč. prve znake sem opazila že pred približno pol leta le da se mi šele zdaj to zdi malo čudno.
zanime me če misliš, da je to kakorkoli povezano z izgubo kg?

hvala za kakršenkoli nasvet in lep dan še naprej!

šparovček,

Težko bi odgovoril na tvoje vprašanje, vzrokov za slabši apetit zjutraj je lahko veliko… kakor tudi za tvojo slabost. Sploh ni nujno da je to povezano z izgubo kilogramov… morda pa si izčrpana, morda spiš slabo, si pod stresom? Ali piješ dovolj tekočine? A je sedaj tvoja teža stabilna?… a si morda shujšala preveč?…

Morda boš med temi vprašanji našla odgovor za tvojo težavo… jaz nisem zdravnik, pa tudi premalo vem o celotni zadevi, da bi lahko postavljal kakšne konkretne zaključke. Vseeno upam, da boš rešila svoj problem.

Lp,
Goran

Vsekakor se strinjam z Goranom in sem tudi jaz mnenja da gre pri tebi za neko psihično zavoro, ki nima nič skupnega z zgubljenimi 10kg. 10kg v letu in pol ni takšna izguba teže, da bi imela vpliv na tvoje zdravstveno stanje, še manj na psihološko.

LP, miki

ja, verjetno imaš prav. res se mi dogaja, da zadnje čase slabo spim. ne zdi se mi, da sem shujšala preveč ali prehitro.

hvala,
lp

New Report

Close