Najdi forum

Slabo upravljanje

Tako zamujanje pri vnosih na strani DROGE-POMOČ-nesprejemljivo- kakšna pomoč- vnosi zamujajo vedno za teden dni ali celo več.
Danes je 3. 4. zadni vnos 25. 3.- zakaj?

Tudi meni ni všeč , da to kar kdo odgovori tako dolgo zamuja. Mislim, da zaradi tega se nekaterim sploh ne da odgovarjati. Pa brez zamere .

Pozdravljeni forumovci,

res mi je žal in razumem vašo nejevoljo. Kljub ostalemu delu, ki ga opravljam se trudim, da vsaj enkrat na teden pogledam pošto in poskušam čim bol redno odgovarjati na vaša vprašanja.

Hvala za razumevanje

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

Z Menči se popolnoma strinjam, pozno in prepozn objavljeni odgovori na poste, zelo verjetno vplivajo na slabšo odzivnost problematike.
Spoštovana Tanja, če zaradi zaposlenosti ne uspete odgovarjati pa vsaj vnesite pregledane odgovore- kot kaže jih ni prav veliko.
Če pogledamo pri drugih temah, je odzivov bistveno več- mogoče prav zaradi hitrih objav.

Tudi sama sem opazila, da objave včasih dolgo potrebujejo, da se pojavijo na forumu- vem, da je zaguljeno spremljati še forum poleg dela v službi, vendar me zanima le en predlog: verjetno so na MON vsi forumi narejeni po tem principu, torej da gre post v objavo, ko da moderator za to “žegen”? Kako bi bilo, če bi se posti objavljali na klasičen način, kot na večini drugih forumov, kjer moderator neprimerne poste zbriše naknadno, obiskovalci lahko na takšne poste tudi opozorijo moderatorja. Pač, samo ideja 🙂

Ja se popolnoma strinjam.. Upam, da boste predlog upoštevali. Nekaterim bi to zelo pomgalo. Hvala !
l.p.

New Report

Close