slabo počutje, nervoza
Spoštovani!
Že nekaj dni se slabo počutim- nervoza, čuden občutek (gomazenje) v nogah, glavi. Začelo se je 3 dni pred menstruacijo, sedaj traja že 10. dan. Večino dneva sem OK, kar naenkrat pa dobim tak čuden občutek v glavi (mogoče se mi takrat dvogne pritisk). Gomazenje je enkrat bolj, drugič manj izrazito
Dva meseca nazaj sem prenehala jesti tablete Diane 35, ki sem jih jemala 2 meseca. Od takrat se mi, ko imam menstruacijo in ovulacijo, pojavijo ti občutki, ki so zelo neprijetni.
Sicer iščem za tako počutje tudi druge vzroke, vendar sem pomislila tudi na vpliv teh tablet na moje počutje. Ali mislite, da bi lahko dva meseca jemanja teh tablet vplivala na tak način?
Prej nisem nikoli imela takih problemov, sem pa vedno bolj zaznavala, da so se mi v zadnjem letu dogajale velike hormonske spremembe (kar naenkrat aknasta koža, zelo boleče ovulacije in menstruacije). Pred jemanjem Diane-35 nisem 2 leti jemala nobenih KT, pred tem pa Logest, s katerim nisem imela problemov.
Že vnaprej hvala za vaš odgovor, sem v fazi iskanja rešitev trenutnih problemov, ki so zelo neprijetni.
Eanako se dogaja tudi meni. Najprej sem mislila, da so te težave – predvsem čuden občutek pritiska v glavi, težka glava, povezane s padcem, ampak temu verjetno ni tako. Imam iste težave kot vi, PMS kar čez cel mesec, boleče dojke, potem pa še ta stalna zaskrbljenost, kaj pa mi je. Grem na pregled ščitnice in hormonov, pa bomo videli, kaj bo.