Najdi forum

Slabo počutje!

Pozdravljeni!

Vsak dan se slabo počutim. Ne zdržim več. Bolezen (Nediferencirana shizofrenija) me bo čisto uničila. 1x na teden slišim glasove. Govorijo mi naslednji stavek: “Ma, jebem vam mrtvo.”. :(:(:(:(:( Ta stavek sem pred zdravljenjem ponavljal na spletni klepetalnici. Takrat sem se zelo slabo počutil. Ves čas sem mislil na samomor. Glasovi so se pojavili en dan pred odpustom iz Psihiatrične bolnišnice. 🙁 Ves čas sem slišal glasove. Zelo težko sem zaspal. Ko sem se zbudil sem še vedno slišal glasove. Leta 2005 sem imel prometno nesrečo s kolesom. Imel sem manjši pretres možganov. Mislim, da sem zaradi tega zbolel. 🙁 Leta 2006 sem bil 28 dni na zdravljenju. Enkrat sem iz Odprtega oddelka B1 pobegnil domov zato, ker nisem več zdržal. 14 dni sem bil na Zaprtem oddelku C1 ter 14 dni na Odprtem oddelku B1. Večkrat sem tudi depresiven. Nimam prijateljev (Razen tistih na Šentu.), punce zato ves dan preživim doma za računalnikom. (Igre – Streljačine, Dirkačine, Filmi – Akcijski filmi, Grozljivke, Glasba – Pop, Techno, Trance, Danes, SLO, YU, Internet me ne veseli več.) Hodim na Šent. Spati grem ob 20.00 uri in vstanem ob 05.00 uri zjutraj. (Zaradi bolezni.) Še nikoli nisem imel punce. Nedolžen sem. Star sem 21 let. 🙁

Lep pozdrav.

Sandi

Za tvojo bolezen potrebuješ ustrezno obravnavo, zdravila, terapijo, očitno tega ne dobivaš dovolj oz. sam nisi dostopen temu. Obrni se na psihiatra, povej točno vse kar se ti dogaja, prisilno te ne morejo zadržati na zdravljenju, če sam tega ne želiš, ampak se ti zdi smiselno takole tavati doma? Potrudi se in sodeluj z namenom, da prebrodiš ta problem in zaživiš.
Tudi ljudje s ŠENTa so lahko prijatlelji kajne? Ponavadi te najbolje razumejo tisti, ki imajo podobne probleme, seveda pa jih ne morejo reševati, vsak mora poskrbeti zase. Izkoristi vse opcije in sodeluj.
Punco boš že dobil, mogoče ne ta trenutek, mogoče še nekaj časa ne, ampak za vsakega se najde ljubezen! Izkoristi ta čas, da najprej sam sebe urediš, urediš svoje misli, svoje počutje.

New Report

Close