slabo počutje
Pred parimi dnevi sem bila pri Raušu v Poreču. Moram reči, da nisem verjela, da je kaj na tem pa vendar očitno je. Ne kadim teh par dni in niti nimam posebne želje, razen tiste navade, ko nimaš kam rok dati in ko bi pač enega prižgal iz samega dolgčasa. Prej sem strastno kadila 14 let zato je zame to poseben uspeh. Toliko časa še nikdar nisem zdržala brez cigarete.
No sedaj pa k problemu. Moje počutje je slabo, vrti se mi ponoči kot, da sem pijana, ne morem spati, čeprav je želja po spanju neverjetno velika, utrujenost non stop. Moj tlak je nenormalno nizek. Sktarka sem kot užeta limona. Je to normalno??
Hvala za odgovore!
Spostovana!
Vse kar opisujete je dokaj normalna reakcija na odtegnitev nikotina vasemu organizmu. Ta se bo ponovno moral navaditi delovati brez dodatnih stimulusov, ki jih je povzrocal nikotin. To bo trajalo od nekaj dni do nekaj tednov. Svetujem Vam, da poskusate s telesno aktivnostjo (sprehodi, tek), kar bo pozitivno vplivalo na vas kardiovaskularni sistem in tudi spali boste bolje. Teh nekaj dni se potrudite in zdrzite in bo slo!