Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Otorinolaringologija slabo počutje

slabo počutje

Pozdravljeni!

Po obisku pri osebnem zdravniku in edinem zaključku da imam previsok pritisk in morda zmanjšano odzivnost oz reflekse kot posledica preutrujenosti. Dejansko pa se srečujem z problemi pritiska v ušesih, ki ga lahko neprestano izenačujem, vendar se ne konča, občasno imam blage glavobole v zatilju ter občasno se pojavljajo bolečine v vratnem delu hrbtenice, ki pa so verjetno posledica bolj ali manj neumne drže pri brez-končnem delu z računalnikom. Zadnja stvar, ki pa me pesti je občutek pomanjkanja ravnotežja. Gre le za slab občutek v zdanjem delu glave, vendar v resnici ne izgubljam ravnotežja… no sodeč po temu da grem lahko na kolo ali rolerje.
Kaj mi svetujete, da se rešim vsega tega… nisem kadilec, star sem 30 let, do nedavnega se nisem ukvarjal z rekreacijo in do sedaj nisem imel nikakršnih zdravstvenih problemov.

Spoštovani!

Zvišan pritisk in težave z vratno hrbtenico lahko povzročajo blag glavobol v zatilju, bolečine v vratnem delu hrbtenice in občutek pomanjkanja ravnotežja. Težave z občutkom pritiska v ušesih največkrat povzroča alergično spremenjena sluznica v nosu in žrelu.
Svetoval bi vam rekreacijo, sprostitvene metode in izboljšanje drže. Z osebnim zdravnikom pa se pomenite glede alergičnih težav.

Lepo pozdravljeni, B.O.

New Report

Close