slabo počutje
pozdrav! Bom kar začela in upam da ne dobim zastrašujočega odgovora!
začelo se je vse skupaj letos poleti,kar naenkrat sem se začela slabo počutiti, tako kot da bom vsak čas omedlela,dobila mravlince v rokah in ustnicah! seveda so me peljali takoj v bolnišnico,kjer so “ugtovili” da se mi je od panike in nepravilnega dihanja nabralo preveč kisika v krvi…ampak slabo mi je bilo prej,ne pa ko sem začela panično dihat. To se je zgodilo 3x v krajšem času in sredi največje vročine. Ne smem pozabiti omeniti,da zadnja 3 leta ni manjkalo alkohola v mojem življenju-redno vsak dan! nehala sem pit takoj (pač zamenjala družbo s katero smo se prej vtapljali v alkoholu), nisem spila kapljice alkohola že kak mesec in več,stanje se je super izbolšalo.ni bilo več tistih slabosti. ampak…sedaj se pojavljajo spet,kar naenkrat mi postane slabo in me zgrabi panika da bom omedlela in me je strah ker je zelo neprijeten občutek ta slabost! Je pa res da vsak dan od takrat ko mi je bilo prvič tako slabo razmišljam zelo dosti oz. vedno samo o salbosti,strah me je da mi ne bo spet slabo, bilo kaj se zgodi tud nedolžna bolečinica če se kje vdarim me je strah da mi bo slabo in potem mi je vedno,kot da sama to dosežem! sem bila pri zdravniku,vse je bilo BP, kri je bila vredu,voda tudi…zanima me ali je možno, da to moja psiha tolk prispeva k mojem počutju,ali naj me skrbi in naj grem k zdravniku na nadaljne preiskave,saj slabost ni čisto izginila?? (občasno pa tik pod rebri-kjer je “trikotnik” na čase začutim kot da bi kak živec delal-trzal,mogoče kot bi se nekaj malo premaknilo oz. prelilo)
Vem da sem ena od miljon ljudi z vprašanji,ampak se Vam v naprej zahvaljujem in prosim za vaš odgovor!
Lep pozdrav in najlepša hvala!
zelo-zaskrbljena