Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Bolezni srca in ožilja Kardiologija SLABA PREKRVAVITEV

SLABA PREKRVAVITEV

Pozdravljeni!

Oktobra 2014 sem imela magnetno resonanco glave in ni bilo resnih težav. Edino slabša prekrvavitev v desni polovici možganov. To baje ni razlog za preplah. Vse skupaj bi naj bilo psihičnega izvora. Pred preiskavo sem imela vrtoglavice in težave z ravnotežjem. To se mi je zgodilo tudi maja letos. Slutim na najhujše, tudi na MS. Zanima me, če bi se MS videla že takrat, tudi v t.i. začetni fazi. Oziroma sem lahko po letu in pol po MR zdaj zaskrbljena, da mogoče boleham za MS?
Hvala za informacije! Lp.

Če kratica pomeni “multipla skleroza” prosim, da se obrnete še na nevrologa. Srečno.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Če kratica pomeni “multipla skleroza” prosim, da se obrnete še na nevrologa. Srečno.

Lep pozdrav! prim. Boris Cibic, dr. med. Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije www.zasrce.si

Pozdravljeni.sem 3 mesece po porodu,dojim in imam kup tezav. Stara sem 29 let.
Slab mesec imam tezave s pekoco kozo,sprva le po nogah,sedaj po celem telesu. Bila sem pri dermatologu,dobila claritin zaradi suma na alergijo,ceprav na nic nisem alergicna,delala teste 2leti nazaj. Dogaja se mi tudi,da imam na dotik cisto razlicne temperature delov telesa,npr.stegna ledena notranja stran,del zunanje strani vroc,zraven nekak normalen,prav tako roke..to se skozi dan cel cas menjava,pekoce,mrzlo,vroce,zateguje..koza ne srbi,vendar ob pritisku nastane rdec flek,kar je naredila tudi dermatologinja.tezave imam tudi s potenjem-vroce-zebe,zlasti ponoci.
Stanje me spravlja ob pamet,kri je bp,kaj lahko predlagam zdravnici,katere preizkave bi bile smotrne,so krivi hormoni po porodu,je kaj s prekrvavitvijo? Tudi na splosno sem ves cas utrujena,saj dojencek zahteva svoje,potem pa se vse tole..
Hvala vnaprej za odgovor

Sem skrbno prebral vaš dopis več krat. Žal nisem prišel do diagnoze in kako bi vam lahko vsaj malo pomagal iz navedenega stanja, ki ga ne uspem opredeliti. Zanesljivo gre za motnje cirkulacije (topla ali hladna koža, prehodni rdeči madeži na koži, pekoča koža, itd. ).Vsi navedeni simptomi kažejo na motnje v delovanju vegetativnega živčevja. Priporočil bi pregled funkcije ščitnice in posvet pri ginekologu (poporodne motnje?). Za izključitev organske bolezni priporočam pregled krvi. Ni zadržka za jemanje blagega pomirjevala.Srečno.

Sem skrbno prebral vaš dopis več krat. Žal nisem prišel do diagnoze in kako bi vam lahko vsaj malo pomagal iz navedenega stanja, ki ga ne uspem opredeliti. Zanesljivo gre za motnje cirkulacije (topla ali hladna koža, prehodni rdeči madeži na koži, pekoča koža, itd. ).Vsi navedeni simptomi kažejo na motnje v delovanju vegetativnega živčevja. Priporočil bi pregled funkcije ščitnice in posvet pri ginekologu (poporodne motnje?). Za izključitev organske bolezni priporočam pregled krvi. Ni zadržka za jemanje blagega pomirjevala.Srečno.

New Report

Close