Najdi forum

Pred kakimi slabimi 10 meseci sem končala z fantom s katerim sva hodila 4 leta.
Sedaj sem ga prebolela, vendar vmes se mi je čisto zmešalo – skakala sem iz cveta na cvet! Seveda nisem našla nobenega s katerim bi lahko hodila ali pa bi rekla da se je on zaljubil vame……
Kakih osem mesecel nazaj sem začela tudi ljubimkat z moškim ki mi je vedno bolj prihajal k srcu, sedaj se mi zdi da že čutim nekaj več, saj ko ga ni mi se zdi kot da mi po trebuho letijo metuljčki……naenkrat sem ga začela pogrešat….vidiva se na vsakih 14 dni ali vsak teden enkrat… tudi on je srečen ko je z menoj, v bistvu je bil on tisti, ki mi je govoril pogrešam te….sprva je šlo samo za sex, a nehote sva se začela spoznavat in se družit…problem je v tem da je poročen in ima otroka! Vem da sem sama kriva da sem se zapletla v to, vendar ko sem z njim pozabim da je poročen tudi ven greva normalno me ne skriva, pred prijatelji sem z njim…tako čudno je vse, sploh ga noben ne smatra za poročenega….vem da se on nikoli ne bo ločil, pa če tudi nje ne ljubi, že zaradi otroka ne…pa tudi jaz ne bi rada da bi končal z njo zaradi mene!!!!!
Tako daleč sem se zapletla, da enostavno ne morem naredit tem avanturam konca, celo k njemu hodim ko ni doma žene…
Vprašujem se, zakaj vedno naletim na napačne tipe? Tako močno si želim nekega resneg fanta s katerim si bi nekaj ustvarla…res da sem bila po tej nazadnje razočarana zato sem se zapletala v takšne zveze, kjer sem vedela, da ne more bit nič resnega…toda nikoli si nisem mislila da sem bom zaljubila v poročenega moškega….sedaj pač mam kar mam…
Želim si, da bi spoznala nekega samskega fanta, ki bi mi bil všeč in bi se oba zaljubila…vendar do zdaj sem naletela samo na take ki so al poročeni, ali imajo punco, ali mi niso všeč…..katastrofa!!!!!
Stara sem 25 let ali še je možnost, da kje najdem fanta ki je še samski? Ali je kje na tem svetu moški ki ne vara ženske???? Za sebe vem, da ko imam fanta sem lahko nevem kok pijana, pa če ga ljubim ga ne prevaram, zakaj večina moških vara??? Če samo pomislim da tale ki sem z njim vara ženo z menoj si kr predstavljam kako bi bilo če bi bila na njenem mestu jaz? Verjetno isto, zato se mi zdi da je v časih že boljše biti ljubica kot pa punca…!

****Stara sem 25 let ali še je možnost, da kje najdem fanta ki je še samski? ****

Seveda je možnost, ne bodi tako obupana no. Ravno s tem boš na sebe pritegnila “napačne”. In pa ne išči,se, se bo že kdo pojavil.

****Ali je kje na tem svetu moški ki ne vara ženske???? ****

Seveda so, tudi v naši malo Sloveniji se najdejo. Je pa tako, da je danes tudi takih žensk vedno manj. Zgleda, da je tole malo preveč prišlo v modo, ali pa se samo tako zdi, če se preveč po forumih potikaš. Jaz mislim, da še ni tako kritično v resnici.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In kaj naj človek odgovori na takšna vprašanja. Ena sprašuje pri 45 zakaj je še samska in kje se najde pravi moški zanjo. Druga pa isto sprašuje pri 25 letih.

Saj vem, da praviš, da si vsega sama kriva. Ampak nikar ne sprašuj , kje se dobi kakšen normalen samski moški. Morda pa ga ravno zaradi tvojega načina življenja ne moreš dobiti.

Če želiš to spoznati, potem moraš prenehati s tem načinom življenja in začeti živeti drugače. Saj nihče ne ve kako bo. Ampak povem mi, kako se boš lahko zaljubila v samskega poštenega fanta, če sama praviš,d a si zaljubljena v tega poročenega? Kako naj se on zaljubi vate, če ti namenjaš pozornost nekomu drugemu?

Zapri ena vrata, da boš lahko druga odprla!

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ljubezen je res čudna. glede na to, da je poročen si moraš odgovoriti sama pri sebi na vprašanje – kaj hočeš z njim! verjetno se on nebi ločil, mogoče pa se motim. sklepam, da se nisi “globoko” zaljubila, tako da imaš še časa za umik.
ne bi te rad spravljal v slabo voljo ampak glede na to, da je poročen in se ljubimka s tabo – a so njegove besede “pogrešam te” resnične?

drugače je ogromno samskih fantov samskih (tudi sam sem med njimi). ogromno. žal se govori in piše le o tistih, kateri varajo. zato dobi človek občutek, da so vsi taki. varanje je posledica šibkega karakterja in odnosa med partnerjema. če nekdo nečesa ne najde, gre pač iskat drugam.

ne skrbi. jutri je nov dan.

“Če samo pomislim da tale ki sem z njim vara ženo z menoj si kr predstavljam kako bi bilo če bi bila na njenem mestu jaz?”

Si se sposobna resno poglobiti v duso zene in otroka in si res lahko predstavljas kako je, ko in ce bo zvedela za tebe? Zal si premalo predstavljas, kajti drugace bi vezo prekinila. Ampak skoda je ze narejena in nobena stvar tega ne more vec zbrisati, ko bo vse skupaj prislo na dan, bo vazna samo se krepost posameznikov, da stvar oprostijo in pozabijo, ce bo to sploh mogoce!

In pravis, da si lahko se tako pijana in ne mores prevarati fanta, ki ga ljubis. A z ljubckom, ki je porocen in ga doma caka nic hudega sluteca zena, si pa lahko trezna!? In trezna se lahko z njim sprehajas med njegovimi prijatelji, kateri vsi vedo, da je porocen!? In mirno in trezno jim lahko gledas v oci, morebiti celo zeni in otroku!? In ne misli, da zdaj ne varas! Varas, varas najprej sebe, neko zensko, nekega otroka – no, saj res, njuno zivljenje pa zate itak ni pomembno, kajne?

Da ne bi rada videla, da bi z njo prekinil, ze zaradi otroka ne, pravis? Ali je res vazen samo otrok, zena pa je lahko brez ljubezni, neznosti, lahko zivi z hinavskim mozem, in otrok bo verjetno zelo srecen otrok ob ocetu, ki ne ljubi dovolj svoje matere in pogleda za vsako kiklo? Verjemi, bolje je, da se razideta takoj in si ustvarita zivljenje, ki sta ga vredna – torej ob mozu, ki ju bo oba dovolj ljubil in spostoval in ne bo vozil v dom, ki ga cisti in z ljubeznijo ureja zena, svojih ljubic!!!

Bodi dovolj, ne bom vec morlizirala, naj se le dodam: ko bo zena zvedela, bos kriva za se eno propadlo druzino in verjemi vse to bos lahko enkrat obcutila na svoji kozi – tokrat v vlogi prevarane zene! obcutki niso prijetni in ob tem se rusi svet vsakomur!

Ce sem bila groba, oprosti, predstavila sem samo svoj pogled na celotno stvar in verjemni tudi meni se je v petnajstih letih zakona pripetilo marsikaj, ne ne v tej luci kot pri tebi, v bolj blagi, in verjemi, slej ko prej pride vsakdo do spoznanja, da je edina vrednota na svetu – postena, srecna in zaupanja vredna druzina, v kateri so vsi ponosni drug na drugega.

Torej, v eno druzino si se ze vpletla, prosim, pusti druge pri miru. Najdi si nevezanega ali pa ostani sama in ne vzemaj si pravice graditi svoje srece na racun tuje!

Pa srecno!

Mislim, da si glede na to kako živiš in kako se obnašaš sama kriva, da ne najdeš poštenega in v redu fanta. Kdo bo pa hotel takšno neodgovorno in razuzdano žensko? Tudi če boš naletela na koga, ki bo zate ok, bo verjetno fant trikrat premislil, preden se bo resno vezal z takšno punco?

Ne moreš spremeniti drugih ljudi lahko pa spremeniš sebe. Takšna je pačl realnost.

Draga moja, na tem svetu se še najde moški kateri ne vara svoje žene ali punce. Trenutno, tvoje stanje kaže na veliko razočaranje, katero zdravilo uporabljaš vidiš sama( poročeni moški). Verjamem, da si se navezala na poročenega, saj si izgubila ljubezen, katero sedaj krpaš z napačnimi tipi. Takšen moški je primeren za poročeno žensko, za tebe je pa velika izguba časa. Od njega ni kaj pričakovat, saj se ne bo ločil, ali kaj spremenil v svojem življenju. On je zadovoljen s tem stanjem, ker mu nič ne manjka ima celo dve ženski kar je lepo povprečje. Svetujem, da si poiščeš sebi in svojim letom primerno družbo. Potem se ne boš več spraševala, če so sploh še kakšni pošteni moški, da ne varajo svojih žena, saj boš ti z svojo trdno voljo ena od njih, in ti boš tista, ki boš pustila poročenega moškega .

Helou!jaz je ne bi tako obsojala,saj pravzaprav ni problem v njej.Poročen je vendar on in če se ona umakne,si bo pač našel drugo.Nobene razlike…Takšni so pač nekateri tipi.Žal.

ta vprašanja kot so …kje je kak pošten moški …in pomilovanje same sebe….saj si poštenega sploh ne zaslužiš. Zdaj ko sama nimaš otrok še ne moreš razumeti da tu posredi ni važen samo tvoj užitek ampak nekaj kar je najdragocenejšega na svetu – otroško življenje in to boš z svojim početjem uničila…malo razmisli saj nisi stara 15 let. Ti pa želim da najdeš sebe in sebi primernega partnerja…mogoče boš sama kdaj okusila vlogo prevarane žene – takrat bo pravi čas da se boš smilila sama sebi!!!

Saj veš, da nisi na pravi poti. Bremzaj…

OLAJŠAJ ŽIVLJENJE OBEMA, OBA VESTA DA JE ZA VAMA LEPA AVANTURA IN NAJ TAKO TUDI OSTANE.

VSE KAR JE LEPO HITRO MINE. NE UNIČI MU DRUŽINE, NE HODI TAM, KER SE BO KAJ ZVEDELO IN POTEM VEŠ KJE STA OBA.

VELIKO JE ŠE FANTOV LE ODPRI OČI IN BODI ZVESTA.

EJ, PA MLADA SI ŠE, BODI ODLOČNA IN NAREDI TO ZASE, PUSTI AVANTURO IN POJDI NOVO POT.

LAURA

New Report

Close