Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza slab vid

slab vid

Zadnje čase opažam, da slabo vidim, še posebej ko je močno sonce.Sem bila na infuziji, pa mi je nevrologinja rekla, da mi zdravilo ni pomagalo. Kar tudi sama opažam, Kaj, pa naj zdaj, da bi mi pomagalo. (Rekla, samo da zdravilo ni pomagalo potem pa adijo ).

Kakšno terapijo imaš pa drugače?

Jaz sem imela 4 leta Rebif, nato sem rodila, sledil je meglen vid,
ki se je vlekel 1,5 leta, ker mi gospa nevrologinja ni spremenila terapije.

Sedaj sem od junija 2010 na Tysabriju. Stanje se je neverjetno izboljšalo.

Živjo,

Mene pa zanima kakko mislite meglen vid? Ker jaz recimo videm megleno samo desno polovico obeh oči.
Hvala za odg. Lp

Ja, tudi jaz sem občasno opažala, da je leva stran slike bolj zamegljena kot desna.
Vid je bil tako meglen, da še svoje mame nisem prepoznala, če je stala zraven mene.
Nisem mogla brati, voziti avta,…

Zdaj zopet živim normalno.

Kaj ti je pa pomagalo , da si zdaj zdrava.Jaz res tak slabo vidim, vidim pa tako kot da v sonce pogledaš in potem nazaj.Sem opazila da ko je sonce, je še bolj slabše.

Daj prosim napiši, kaj si naredla?Lp

@naja30 …saj ti je napisala…
————————————————————
kkkooo
Re: slab vid

12.04.11 13:51
Kakšno terapijo imaš pa drugače?

Jaz sem imela 4 leta Rebif, nato sem rodila, sledil je meglen vid,
ki se je vlekel 1,5 leta, ker mi gospa nevrologinja ni spremenila terapije.

Sedaj sem od junija 2010 na Tysabriju. Stanje se je neverjetno izboljšalo.

Nimam nobene terapije , ni mi je da bi se injicirala drogirala. Sem misla bolj na kako alternativno zdravljenje?

Torej, Tysabri mi je pomagal ! Trajalo pa je kakih 6 mesecev, da se je začelo izboljševati.

Priporočam tole (kliknite) – še posebej tistim, ki vas bolijo oči in pa tistim, ki ste kar nekaj časa na računalniku…

New Report

Close