Sla po otroku
Sej si je tip sam kriv, če “not spusti”. Niso sam ženske krive, dostkrat so tud preveč zaljubljeni moški, če si pzaljubljen, itak noben realno ne gleda na stvari…
Ful se strinjam s tabo res. Sam so tud moški taki. Ko bi se kr poročili pa meli otroke, ddd 🙂
Moja mama je tud pustila mojega očeta, ko sem mela dve leti, že zarad tega razmišljam drugače. Dokler ne najdem nekoga zanesljivega, z dobrimi geni, do takrat jih ne msilim met. Pa sploh en pred tridesetim letom.
Če si zaljubljen so itak vsi grehi oproščeni, baje. In ne pravim, da niso moški nič krivi. Samo osebno poznam primere, ko je ženska skušala vezati moškega nase s tem, da je zanosila, pa čeprav bi bilo najprej zanjo najbolje, da bi šla stran od njega. Zdej, nekaj let za tem si pa mečeta polena pod noge otroci pa trpijo…
To pa ni res … Že ena sama pozabljena tabletka je velikokrat kriva za nenačrtovano nosečnost … Zanimivo in zelo resnično …
lp, Bgv
Komu ti zaj to, Tiona? Če slučajno Ajsiju, naj ti povem, da je fantek in ne punčka. :)))
Drugače pa se ne rabiš jezit tu na nikogar, ker se v bistvu vsi strinjamo in nihče ne enači otrok s psi! 🙂
Malo si preberi vse odgovore, pa ti bo jasno.
Pa ta tema v zvezi s psi je tudi en majčken ovita v humor, tako da ne se jezit. 🙂
Hvala gospodična odvetnica :)))
lp ajs
JAZ TEGA ŠE NE ČUTIM..
Se opravičujem…očitno sem jaz narobe poštekala
Zdaj bo Ajsi spet jezen, ker se vtikam v njegove zadeve, ampak vseeno… :)))
No, Tiona, lepo od tebe, da si se opravičila, vidiš, da znamo ohranit lepe odnose. Ker je res šlo za pomoto. 🙂
Fajn se mej (čisto po naše!) :)))
Kaj pa čutiš?
da se mi glede tega še ne mudi, ampak v prihodnosti bom pa verjetno imela.
Pri 80ih?
takrat bom pa najbrž babica..
Pa srečno poročena…z mano.
Jezen? Ker Ajša in Blondy razlagata okol, da sem moški :))))) men se fajn zdi. Sam, da se ne bo kdo vprašal od kje to vesta :p
lp ajs
Ja, otroka bo imela pa z mano 🙂
sem ga dolgo treniral :)))))
lp ajs
Forum je zaprt za komentiranje.