Najdi forum

Sla po otroku

No, tole branje je res neki druzga k ženski čvek. Tam sem 22-letni študentki brez sredstev in stanovanja svetovala, naj še mal počaka, pa so me zahodl, čes če si ga pa želi… Matr, mi gre tole na živce! Kar otroka met pa ga tastarim obest, naj plenice pa fruteke pa prašek kupujejo pa naj ga pazjo, k bi šla mami mal žurat ….. tud js mam otroka, pa sem ga mela takrat, ko sem mela tapravga partnerja pa službo pa stanovanje. Do takrat sm pa crkljala nečakinje.

Ja, se strinjam.
Eni imajo otroke iz čisto zgrešenih razlogov, nafu*ajo pa itak potem ti otroci, nihče drug. 🙁

to je materinski čut,

in to hkrati ni NOBENO opravicilo da se brezglavo odlocis za otroka ce nimas niti osnovnih pogojev (pa tud osnovni pogoji so dan danes premalo, vsaj za moje pojme). Ko (ce) bo ves zjeban hodo po svetu mu probaj rect da si imela materinski cut pa bos vidla kak te bo poslal v tri p****

Ce se samo vmesam na izjavo “naj si raje kupijo psa, je ceneje”.

Imam psa in ti povem, da ni ne ceneje, pa manj odgovorno kot imeti otroka tudi najbrz ne :-)) Pes je kot otrok, odvisen od lastnika kot otrok odvisen od starsev. Toliko o psih :-))

Kar se pa tice tvoje teme o sli po otroku. Ja, tudi jaz sem cedalje bolj zgrozena, kako na izi si nekatere predstavljajo starsevstvo. Ali res ne znajo racunati koliko to nanese??? Otrok je strosek in obraca se mi, ko gledam mlade pare, ki imajo pri 28-ih pet otrok.

lahko ga posvojiš?

lp ajs

Hm, ne bi rekel.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Kje pa piše, da bi morali otrokom stišat vse v r**? Če mislite, da se lahko ljubezen staršev meri v tolarjih ali v evrih, se mi pa vaši otroci res smilijo.

Otroke so rojevali in vzgajali tisočletja, ja to mora biti res huda znanost.

Če pa kdo pri dvajsetih hodi okrog in stoka, kako sta mu mati in foter uničila
življenje, naj gre k psihiatru. Dovolj je star, da prevzame odgovornost za sebe.

Pa da se razumemo. Ne govorim o zlorabah otrok.

Spider je The last of the Mohikans :))) upam, da bo zdržal pod pritiski :)))

lp ajs

Ja, saj se strinjam z vsem, kar si napisala, samo vseeno mislim, da je imel Spider prav, ker imeti psa JE bolj poceni kot imeti otroka.
Čeprav tudi imeti psa ni poceni, to vem tudi sama.

Pa da ne boš misla, da te kaj napadam, oz. da se ne strinjam s tabo, samo povedala sem svoje mnenje glede tega. :))

pol ga nočeš?

lp ajs

Ja, če hočeš posvojiti moraš biti par.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

kaj pa, če bi posvojil psa?

tko … za začetek :)))

kar sploh nebi bilo narobe, čeprav dvomim, ker visoka nataliteta je itak v revnih državah kjer je otrok sredstvo preživetja za starše in si očetje ne mislijo: “Otrok – obveznost in konec lahkotnega življenja :((” ampak “Yes!! Še en delavec za na polje:))!”

lp ajs

hmm…pol pa lahko vzameš enga cimra-dijaka, bo še najbližje. :))))

lp ajs

Zakaj pol imeti sploh psa? Lahko si kupiš rastlino, tudi ona potrebuje pogovor in se lahko pogovarjaš z njo kadar želiš, pa še na sprehod jo ni treba peljati…rastlina je še cenejša…

:)))))))))))

Samo je ne moreš česati in peljat na sprehod …. :(((

Dokler je pes zdrav je vse OK…sicer so pa razna zdravljenja, cepljenja in kvalitetna hrana (da ne govorim o pasjih solah in razstavah) dragi. Seveda pes ne rabi plenic 😉 in je ze tukaj cenejsi. Hotela sem samo povedati, da tudi pes ni kar tako, ampak zahteva nego in pozornost.

Tudi to ni napad ;-))

Da me postavljaš ob bok tako znamenitim možem, si štejem v čast.:))

Tomaž Akvinski..ulalala.

Kaj veš, mogoče bo kdaj še stal moj spomenik sredi Maribora in ljudje bodo govorili: velik mislec je bil, a tako osamljen..

:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

najboljše da si kupiš Tamagočija….če jih še prodajajo?

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close