Najdi forum

Skupno življenje – pobeg

Ok, so se alarmi izklopili 🙂
Kar se pa gradnje hiše v prihodnosti tiče – stanovanja so lahko tudi naložba (da oddajo ali prodajo ali hipoteko) – če kaj pomaga 🙂
Oprosti za nepotrebno paniko. In Lp

Točno tako sem tudi sama razmišljala. Iskala sva nek kompromis, da bi se lahko srečevala sama – ne vedno pod budnim očesom vseh svojcev in kolegov. Meni so se alarmi vključili, ko ni hotel iti pogledati stanovanja po nakupu in tam nazdraviti.

ja mamin sinček se je usral. To ni nič čudnega, v Sloveniji večina moških ni sposobna zavestno sprejeti neke odločitve, ampak čakajo, da se zaseksajo, potem je pa mus nekaj narediti in podobno. Še najraje pa so do 50+ ali 60+ nastanjeni pri mami v mansardi.
Ti se lepo preseli v stanovanje, bodi prijazna z njim, naredi mu dober seks sprejem, pa boš videla, če se bo omehčal. Če se pa ne bo, pa vzemi kredit in odkupi polovico od njega in ga suni v rit.

Pomoje se je tudi usral. Ko sem mu ponudila denar je takoj z veseljem sprejel. Od takrat nima vec nobenega interesa za stanovanje.
Ne morem verjeti, da je tako nezrel. Verjetno je lepse in lazje biti pri mamici doma.

Ciao avtorica,
pohvale vredno je, da si si želela na svoje, da si/sta zmogla toliko privarčevati, da sta lahko kupila stanovanje, enako tudi super, da si ga zmožna izplačati… ampak mislim, da sta tukaj vajino zvezo tudi končala.
Tip se je očitno ustrašil, tega ni znal in zmogel niti prikriti… žalostno… očitno je mamin sinček ali pa pijavka, ki bo sedaj prihajal k tebi v stanovanje ali pa celo pri tebi živel… navadna katastrofa…
Tudi, če si v bodoče želita graditi hišo, je stanovanje super naložba, ki jo lahko “vnovčita” preden se preselita in tako dokončata hišo. Trenutki, ki bi jih preživela skupaj na svojem so pa tako neprecenljivi. Očitno da zanj ne…
Daj ga na čevelj in poišči nekoga, ki te bo vreden.
Pa veliko sreče 🙂

ha na to nisem pomislila, da boš sedaj ti kredit plačevala, on bo pa zastonj bivakiral pri tebi in na koncu uveljavljal polovico stanovanja kot skupno naložbo, če se bosta razšla.
Če si mu plačala drugo polovico stanovanja, ga obvezno načevljaj. Tipov je kot listja, boš že našla pravega.

New Report

Close