Najdi forum

skupna spalnica

z možem sva oba začetnika na področju feng shuia. sama sem nad njim zelo navdušena in svoje navdušenje prenašam na moža, imamo pa problem s spanjem.Imamo tri otroke(10,4 in 3 leta). Do sedaj sta mala dva spala v najini spalnici, izrazila sta željo, da gresta na svoje, tu je tudi problem. ponoči se zbujata in prideta k nam v posteljo. inamo spalnico v svetlo pastelni zeleni barvi,postelja je obrnjena z nogami proti oknu in vzporedno z vrati, kjer sta sedaj pa so vrata vzporedno z oknom in vmes so postavljene posteljice. mogoče bi morali to obrnti in posteljice postaviti kam drugam, čeprav ne vem kam in kako.
prosim za nasvet.
roj.dat. moj 20.12.1972
mož 05.02.1968
sin 26.05.2003
hči 09.11.2004
hvala za pomoč

Dobrodošla v harmonični svet feng shui/fs!

Z možem si izračunajta vajini či energiji KUA in DZK. Za moža upoštevajta kitajsko novo leto, ki je bilo 30.1.1968!!!

Sin ima KUA in DZK: 6 = mala Kovina 6, Zahodna skupina. Glavna smer neba/postelje je SZ, glede na fs center stanovanja.

Hčerka ima KUA: 1 = Voda 1, smer postelje Vzhod ali JV, nikakor ne Sever niti Jug ne!
DZK: 5 = rumena Prst 5

Brez tlorisa stanovanja urejenega po fs načelih, je težko kaj določenega svetovati. Vaš opis mi ne pomaga, da bi podal konkreten in tudi pravilen odgovor, oz. nasvet.

Kljub temu lahko rečem, da sina pritegne vajina pastelno zelena spalnica (in hčerko, ampak na drug način!), ker je to energija Lesa, ki podpira njegov Ogenj 9 (in harmonizira njegov nemir), trenutno zelo pomembno energijo za sina, zato bi njegovi dve steni v novi sobi pobarvali v podobno barvo eno steno, pa tudi nekoliko močnejšo vijolično drugo steno.

To barvo bo lepo prenašala tudi hči, njej pa lahko daste roza (nujna harmonizirajoča či energija Kovine!) ali pa srebrno belo, lahko ji pa tudi pobarvate eno steno roza in drugo srebrno belo.

To je le del celotnega odgovora, ki zahteva nekoliko več časa za kompletno analizo za vašo družino.

Mirza Terzimehić, inž. svetovalec za feng shui Telefon: 01 50 71 856 GSM: 041 768 571 feng shui je enostavna, čudovita modrost http://www.mirza.si

New Report

Close