Najdi forum

skupinski seks

metulcica? 🙂 se poznava? če si na ircu kot metulcica potlej se 🙂

Vse tole, kar je pisala tista Peta ob pol dveh, nism bla jest. IN NESTANI !!!!!!!! In ne lupetaj o morali v mojem imenu. Krava idiotska al pa bik, al pa ovca Dolly.

Ej, mogoče pa ne ve, da ima tvoj nick. Jaz sem ga tudi ukradla eni Taji, ker se enostavno nisem zavzela, da je še ena. Kasneje pa se je ugotovilo, da nas je še več kot dve. V glavnem Lucy (ex Taja), sorry še enkrat :))))

Ja, če je šlo pač za tako pomoto, se opravičujem zaradi izpada. Če pa ne, potem naj ji/mu gre, kar sem napisala.

Tudi jaz sem Rini “ukradla” nick….. pač nisem previrila, zdaj je Naja….hotela sem ji ga vrniti pa ni hotela. Da ji itak bolj sede Naja

Hvala Naja!
Veš Peta nekaj dni te ni bilo mogoče punca res ni vedela…..

Tko!
Rina

Uf dober napisan.
Se strinjam poleg vzgoje pa še samopodoba..

Rina

Očitno so nicki s 4mi črkami popularni..Taja, Naja, Peta, Rina… 😉

so so verjetno imamo vse doooooolga imena, moje ima kar 8 črk, torej mi je uspela za pol skrajšat he he

Rina

:)))) No … pri meni se vsekakor ne morejo zmotit :))))))))

Lp, Bgv

Jaz nisem za to. Ne želim si tega želet. Najbrž predvsem zarad ljubosumnosti, pa tud ne vidim seksa kot potrebe, ločene od vsega druzga.

Ja koliko si pa na “splošno potrebna”. Kolikokrat seksata s tvojim? Se mi zdi, da je to tudi odvisno od želje po spolnosti, vzburjenju in morda celo od količine življenske energije..

Ugobam.

Z dragim se ljubiva, z dvema drugima pa sexam. S tema dvema me veže le sex, spolni užitki, pa sex v vseh mogočih okoliščinah. Sem pač potrebna, pa sexam,
uživam, saj kaj je pa lepšega, kot tisti trenutek, ko začutiš, da ti ga notri poriva, te polni, te odnaša…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close