skupinski seks
Kakšne so vaše izkušnje, v kakšnih kombinacijah, kako je prišlo do skupinskega seksa (spontano, načrtovano….), ali je bil užitek vsaj 2 x večji, ali ste bili s stalnim partnerjem, ste imeli po-tem moralnega mačka….si še želite…
Ta tema verjetno zanima veliko ljudi, zato tudi TI napiši svoje mnenje.
Hvala.
Jst še nism, pa tudi drugače me ne vleče kej dosti v to…mogoče edino da bi z dvema tipoma, če že bi to je pa tut use. Nevem no…
Mene tut mika, samo ne tolko, da bi to tudi storila, ….vsaj sedaj še ne, ker še nisem čisto sigurna.
Kakšna kombinacija bi bila mi je vseeno, morda malo bolj vleče na en tip in dve bejbi. Ta tip bi bil moj tip.
Dobro bi bilo, da bi do tega prišlo spontano, ker če načrtuješ…. ne vem no, a si predstavljaš; “zdej se bomo pa mi trije dol dal, no pa začnimo…..”—definitivno mora biti spontano, ali pa da bi o trojčku že govoril, pa ga takrat ne bi, ko pa bi bili čez čas spet skupaj, naj se zgodi, kar se že mora zgoditi.
LP
Ja zakaj pa ne? tu je samo en predpogoj, da so vsi ZA in da se vsi zavedajo post moralnega mačka, ki je vedno prisoten, v takšni ali drugačni meri, enkrat bolj enkrat manj. Sama sem to doživela do sedaj dvakrat, pa mi je blo vedno všeč, vedno smo full uživali vsi, vedno se je zgodilo sponatano, no ja, prvič je bilo res spontano, drugič pa so se iskre kresale že ob večerji, pa je bil cel večer v eni seksulani napetosti, pa je vseeno steklo, predvsem zaradi sproščenosti moškega dela sodelujočih, bili smo par:par in bilo je čudovito, po moje ne bo dolgo, ko se bomo spet dobili in kaj lepega ponovili, da bi pa vsak vikend skupaj čepeli, ahhhhhhhh to pa tudi ne nooooooo, je potrebno da se pohota nakopiči, potem pa ni blema. Vsi ki si to želite, poizkusite, ne bo vam žal.Samo s pametjo, kondomi pa take zadeve sej veste, kajne?
Anđelina
mislim, folk, kako ste pokvarjeni!!!! Kaj pa zvestoba, pa ljubezen in s tem spolnost le z osebo, ki jo ljubiš?
Midva v Vodnarko tega še nisva probala, ko bo čas zato, pa bova. Najprej varianto midva in še en moški, potem pa tudi še vse druge, če se bo dalo.
Drugače je pa skupinski seks samo za tiste pare, ki ločijo seks iz užitka od seksa iz ljubezni. In ki so toliko samozavestini, da lahko razumejo, da spolna privlačnost do druge osebe še ne pomeni, da te ima tvoj partner zaradi tega manj rad.
Kdor misli, da bo s tem popestril mlačno spolno življenje v dolgočasnem zakonu, se moti. Kvečjemu bo skupinski seks pripeljal do hitrejšega konca, kar pa je navsezadnje tudi dobro. Če dva nista za skupaj, je bolje da čim prej gresta narazen. Če pa hočeta ostati skupaj, se morata pa skupinskega seksa izogibati in na svoj način pogruntati oziroma priti do tistega, kar sem napisal zgoraj.
Dejstvo je, da imamo ljudje spolne fantazije, ki se ne skladajo z vsakdanjim, včasih že rutinskim spolnim življenjem. Meni se ne zdi nič slabega, če jih poskušaš tudi uresničit. Saj skupinski sex ne pomeni nezvestobe (razen če to počneš brez vednosti tvojega partnerja), ljubezen pa tudi ni omejena na spolni odnos le s tistim, ki ga ljubiš… (OK, če sexaš kar z enim kar tako brez veze, brez vednosti tvojega fanta, pole je drugo…). Ne vem no, meni mi to predstavlja le popestritev spolnega življenja.
Čeprav se sama v skupinski sex lih ne bi spustila pa ne iz razlogov, ki si jih naštela zgorej, ampak zato, ker ne bi prenesla gledat, da moj fant spi z drugo žensko, jo otipava itd… Mislim, da bi to uničilo nekaj v meni in ne vem če bi bilo še isto med nama. Moraš biti prava oseba za take igrice.
LP, Petra
Bila sva skupaj z možem, s še enim poročenim parom!
Raje pa grem pa seksam skupaj z možem in še z enim parom, kot pa da grem z nekom na skrivaj. Pa kaj, jaz ničesar ne obtožujem, in med nama je še vedno tako kot je bilo. V marsičem se razumeva sedaj še bolje. Če pa tebi to ne paše ali ne ustreza zaradi KAO neke kvazi morale, pa tvoj problem.
Anđelina
Na začetku razmerja ja! Vsako razmerje pa ostane nedorečeno, če oba ne moreta uresničiti seksualnih fantazij. Važno je, da na področju spolnosti, ki je glavna vez v partnerstvu, vse štima, da ni nič skritega, da ni nihče prikrajšan. Če se pa vseh fantazij ne da uresničiti, potem pa oba morata ugotoviti, kako se obnašati. Neizživeti seksualni potenciali so lahko zelo nevarni za razmerje. To ne pomeni, da jih je treba uresničiti za vsako ceno, do njih morata oba imeti tak odnos, da jima ne škodi!
Pusti ti moralo, po mojem ti je malo nevoščljiva, veš.
Jaz pa tu mislim da ni nekega pravila. Vsi imamo takšno ali drugačno domišljijo, spolno fantazijo, uresniči(mo)-jo jo pa le tisti, ki s(m)o samozavestni, dovolj razgledani v teh pogledih itd. Nekdo je nekoč dejal: živi tako ( ne samo v spolnosti), da boš na stara leta lahko rekel, da ni ničesar več ostalo, kar bi si želel poizkusiti in izkusiti. Če ne poizkusiš ne moreš vedeti kako je in kako ti je to všeč in če ti je sploh všeč.
Tisti ŽAL pa tako ali tako pride šele po že storjenem dejanju, vedno, ne samo pri seksu. Pa vseeno tistega ŽAL ne bi bilo, če nečesa ne bi poizkusili, mar ne?
Torej, sta tu samo dve poti:
– ali da vse življenje živimo ˝varno˝ zaviti v celofan in ničesar nikoli ne obžalujemo
– ali pa da živimo sebi polno življenje, in vzamemo za dobro tudi tisti žal, pa se imamo vseeno lepo in dobro, v predpostavki, da s svojimi dejanji ne prizadenemo soljudi.
p.J
Še so ljudje, ki urisničujejo svoje želje in fantazijo!!!
Kar tako naprej!
prokleta pjača
Dej no mir! A po tvojem imajo vsi ljudje neke bolne sexualne fantazije in če jih ne uresničimo, smo nesrečni. Saj nismo živali, da bi se ravnali le po nagonu, madona! Zakaj pa uporabljaš glavo? Pa ne mislim spodnje!
So to bolane fantazije? Potem je za tebe verjetno nudistična plaža izvir greha?
veš kaj ej za mene bolano? Seks z živalmi, bdsm, itd
daj noooooo daj, priznaj o čem sanjariš v samotnih večerih? Si upaš? Po moje ne
pJ
O čem sanjarim? Imam svojega dragega, pa ne rabim o ničemer sanjarit! Zanima pa me, a je folk res toliko pokvarjen, da ne ve več, kako bi se izživljal?
Hvala za vaša mnenja. Midva z mojo (skupaj sva 13 let) sva bila 2 x in ljubezen med nama se je po tem še povečala. Začutila sva neko pripadnost, enost, povezanost… Je pa res, da ko sem zagledal, da ji ga bo vtaknil, mi je bilo tesno pri srcu, apak to je samo prvi trenutek…, potem pa uživaš v njenem užitku.
Rad bi še kakšno mnenje o občutkih žensk.
Razvrat je mrtev. ZIVEL RAZVRAT!
Omejujejo nas le zakoni narave, ostale smo si izmislili sami!
Manjka nam moderna kamasutra.
lep pozdrav!
Veš da je še mene pri srcu zabolelo ko si napisal kako ti je postalo tesno pri srcu, ko si videl da ji ga bo dal notri.
Jaz imam glede tega zelo mešane občutke. Pa ne da obsojam tiste, ki to počnejo, daleč od tega. Zavidam jim, da jim uspe krmariti med lastno intimnostjo in občutki, ki te prevzamejo ko vidiš ob sebi partnerja, ki uživa z drugim človekom.
Jaz se bojim drugega. Mislim, da moraš za to biti zrel, tako kot pravi vodnar – pri sebi samozavesten in se polno zavedati, da ljubljenje z drugim ne pomeni da tebe nima rad – da partnerja znata to obrniti sebi v prid – in se s tem še bolj povezati. Res občudujem takšne pare. Kajti potem je še manj skrivnosti še večje tovarištvo in povezanost ..zna pa biti dvorezen meč, če se ne da obvladati občutkov, ki se morda čisto nepričakovano pojavijo in začnejo razjedati katerega od partnerjev.
Je pa res da je kriva pri nas vzgoja za marsikakšen odvečen občutek bolečine in ljubosumja in nadvlada le tega je prej znak zrelosti kot pa pokvarjenosti (ki je relativna – to smo že ugotovili ne?).
Kaj menite?
Jaz se popolnoma strinjam s tabo.
Dodala bi le nekaj na tisto prej, da je treba vse sprobat, da ti ni kasneje žal. Mislim, da ni nujno tako in da če se zavedaš svojih pomislekov in nelagodnih obcutij, ti ni potrebno tega sprobat le zato, ker te nekdo tako prepricuje.
Potrebno je, da sta oba za to in oba zaradi sebe in ne mogoče zato, ker tako želi partner.
Forum je zaprt za komentiranje.