Najdi forum

Skupine za samopomoč

Živjo!

Zanima me, če kdo ve, kje potekajo skupine za samopomoč. Bila sem žrtev spolnega nasilja, in mislim, da bi mi ta skupina dobro dela. Ali obstaja kakšna v bližini zasavja? Vem za skupino v ljubljani, ki pa ne vem kdaj se začne, in če jo bom lahko obiskovala.

Hvala vam za odgovore.

Lep pozdrav
Isis

Pozdravljena,Isis!

Najprej pohvala,za omenjeni post in pogum.To je začetek in želja,da želiš nekaj spremeniti na bolje pri sebi.

Skupine za pomoč zlorabljenim ženskam,so v večini večjih mest,kako je z zasavjem pa ne vem.

Vem le za Ljubljano,eden takih zelo požrtvovalnih društev je Društvo Emma(kamor sem tudi sama hodila).Zelo se zavzamejo za posameznico,ji prisluhnejo,poslušajo in ne obtožujejo.Imajo skupinska srečanja v popoldanskem času in pa seveda so lahko induvidualna srečanja,odvisno od posameznika in njegovih želja.

Če boš želela lahko posredujem telefonski kontakt in dotično osebo.Do takrat pa veliko volje,potrpežljivosti,vztrajnosti na svoji poti,ti želim.

samo vztrajat je potrebno in se tudi obrestuje.

Srečno!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

New Report

Close