Najdi forum

skupina za samopomoč

je kdo zainteresiran za skupino za samopomoč oseb in svojcej z MOM ali to mogoče že obstaja ?

Lepo pozdravljeni,
na vaš forum pišem prvič, toda berem vas že kar nekaj časa… Stara sem 31 let, eno leto redno obiskujem psihoterapijo zaradi anksioznosti.

Glede na opisane karakteristike mejne osebnostne motnje (pregledala sem kar nekaj literature), moje težave (nizka samopodoba, negotovost, anksioznost), sem vse bolj prepričana, da sem otrok bordeline starša, katerega smo domala ujetniki vsi ostali družinski člani – seveda ta oseba meni, da smo za vse krivi ostali … oz nikoli, prav nikoli ne sprejme odgovornosti za svoje izpade.

No, na srečo doma že dolgo ne živim več, toda rane so ostale… odnosa s tem staršem praktično nimam, za mamo pa mi je zelo hudo, saj še kar vztraja v takšnem disfunkcionalnem odnosu :/.

Spričo tega bi organizacijo takšne skupine podprla oz bi se je rada udeležila.

Sicer pa iskrene pohvale za vaš forum, angažma – prek njega sem na stvari končno začela gledati drugače!!!

Prelep dan!

Spoštovana Obje…
Ustavil sem se pri vašem izčrpnem, natančnem, jedrnatem zapisu, kjer sem razumel, da gre za vašo pohvalo temu forumu, razumel, da bi se skupine udeležili, razumel, da je v odnosih doma tako kot ste zapisali.
Vesel sem, ko vidite dobre stvari in se odločite za akcijo, za življenje, za spremembe v vedno boljši danes. Upam, da se še kdaj javite in z nami podelite, kako napredujete, da se bomo lahko veselili z vami in za vas.
Vse dobro želim.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Skupina za samopomoč svojcev MOM in NOM že obstaja. Poglejte na sosednji forum za svojce mom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close