Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Skupina za samopomoč – POSAVJE

Skupina za samopomoč – POSAVJE

Dragi Posavci (in bližnja okolica)!

Skupina za samopomoč iz našega okoliša se bo sestajala vsak PRVI ČETRTEK v mesecu , ob 17. uri , v prostorih čakalnice pri diabetološki ambulanti Splošne bolnišnice Brežice. (V stavbi za glavno bolnišnično stavbo, pritličje – nasproti fizioterapije.)
Srečamo se torej v ČETRTEK, 7. 10. 04, ob 17. uri. Vabljeni tudi morebitni novi bolniki, ki se nam doslej še niste javili!

Posebna zahvala velja direktorju brežiške bolnišnice gospodu Antonu Zorku, univ.dipl.soc., ki je pokazal razumevanje za tovrstno združevanje bolnikov in nam omogočil brezplačno koričenje prostora za mesečna srečanja regijske skupine Posavje.

Veronika Felicijan (v imenu skupine)

V četrtek (7.10. 04) smo se sestali člani skupine za samopomoč iz Posavja. V brežiški bolnišnici nas je prijazno sprejela ga. Vanda Zorko, dr. med,, spec.int. , ki nam je z velikim razumevanjem ponudila (najboljše možne) objektivne pogoje za naša redna mesečna srečanja. Gospa doktorica je tudi izrazila željo po našem sodelovanju z medicinsko stroko in dogovorili smo se za predstavitev naših izkušenj z boleznijo vsem zainteresiranim zdravnikom naše regijske bolnišnice.
To informacijo vam posredujem zato, da bi tudi druge skupine za samopomoč vzpodbudila k povezovanju z medicinsko stroko v vašem okolju. To se mi zdi prava pot našega nadaljnjega delovanja.

V okviru Društva se bomo lotili še enega projekta: med vsemi člani društva bomo izvedli raziskavo o pojavnih oblikah naše bolezni (kako in kdaj so se začeli pojavljati prvi znaki, kako se je bolezen razvijala, kateri znaki vas najbolj ovirajo v vsakodnevnem funkcioniranju, koliko časa je poteklo od prvih znakov bolezni do postavitve diagnoze, koliko vmesnih specialističnih pregledov ste opravili, kako vas je obravnaval izbrani zdravnik, kdo vas je o bolezni največ informiral … in podobna vprašanja). Rezultate bomo statistično obdelali, grafično predstavili, in nam bodo služili (tudi) pri nadaljnjem sodelovanju z medicinsko stroko.

Člani iz vseh regij, lepo se imejte in uspešno delujte!

Vas pozdravljam
Veronika

POZDRAVLJENI,

ZANIMA ME ALI DELUJE SKUPINA ZA SAMOPOMOČ V NOVEM MESTU.

LEP DAN

EVA

Pozdravljeni !

Kolikor vem, je iz okolice Novega mesta kar nekaj bolnikov včlanjenih v Društvo. Organizirajte se v skupino ! Pokličite na tel. o41 / 44 92 94 ob ponedeljkih med 15. in 17. uro ( Metka ) ali na isto številko vsako sredo med 15. in 17. uro, ko deluje info pisarna našega Društva.

Kar pogumno ! In uspešno pot vam želim ,

Veronika

PS : Nekaj informacij o delovanju skupin najdete tukaj :

Ga. Eva , pozdravljena!

V Novem mestu je kar nekaj bolnikov, vendar do sedaj še nismo imeli sreče, da bi kdo bil pripravljen sodelovati pri organizaciji skupine. če ste mogoče to vi, se mi prosim oglasite na že navedeni telefon ali na osebni mail. Zelo bom vesela.

Lep pozdrav, Metka

Ker nisem še tako usposobljena za pošiljanje pošte, se vam najprej opravičujem in hkrati zahvaljujem za vaš odgovor in lepo misel, ki mi je resnično polepšala dan.

Lep pozdrav

Srečamo se spet v četrtek, 4.11.04, ob 17.uri, v diabetološki ambulanti Splošne bolnišnice Brežice.
Ne pozabite ! Vabljeni tudi člani iz Trbovelj .

Se vidimo; LP !
Veronika

Srečamo se spet v četrtek, 2. 12. 04, na istem mestu in ob istem času.
Trboveljčani, prijazno vabljeni !

Lep pozdrav,
Veronika

Lepo pozdravljeni Posavci in bližnja okolica !

Naše prvo srečanje v letu 2005 bo v četrtek, 6.1.05 , ob 17.uri , v Diabetološki ambulanti Splošne bolnišnice Brežice ( pritličje – desno ) .
Vabljeni tudi bolniki, ki se nam doslej še niste pridružili v skupini, ste pa prijavljeni v Društvu za fibromialgijo. In seveda prijazno vabljeni tudi Zasavci !

Veselim se našega ponovnega srečanja !

Veronika

New Report

Close