Najdi forum

skupina za samopomoč

Zanima me ali obstaja kaka skupuina za samopomoč za motrnje hranjenja, v Kranju?

Kje vse v Sloveniji so te skupine?

Kolikor jaz vem, so v Ljubljani, zdaj tudi v AMriboru (eno od pisem na forumu s podatki), bila je tudi v Kopru, za to ne vem, ce letos tudi obstaja. Za ostale prosim, ce se oglasijo bralci, ki zanje vedo.
Hvala vsem.

Lep pozdrav!

Sem iz kranja in ravno tako iscem skupino za samopomoc pri motnjah hranjenja ( prenajedanje). Informacije sem iskala ze pri razlicnih zdravnikih vendar razen skupine za hujsanja ( predvsem za bolnike z sladkorno boleznijo in starejse ) ni v kranju nic. mene osebno je splosni zdravnik poslal na individualno prsiholosko obravnavo v psihiatricno bolnico begunje.

Samoplacnisko sem hodila tudi k dr. Sentocnikovi v Ljubljano vendar se ni obneslo.

L.

Vse o skupinah za samopomoc ti bodo povedali na Zenski svetovalnici na Miklosicevi v Ljubljani! Lani so jo prav oni organizirali v Kopru, Lj,…

V Ljubljani deluje OA skupina za samopomoč pri motnjah hranjenja. Srečanja imajo ob sredah ob 16 : 30

Ojla.
Res je, na Ženski svetovalnici v Ljubljani, bodo najbolj vedeli, za omenjene skupine v Kranju.

Glede na to, da si iz Kranja, ni tako dalec do Ljubljane, kjer je vec skupin – na Muzi, v Ženski svetovalnici, Overeaters Anonymus.
Morda pa bo kaka skupina jeseni tudi v kranju. kako leto ali dve nazaj sem videla plakat za skupino v ZD v Kranju, a kaj vec se ne spomnem.

Pozdravljeni, tudi jaz sem ze poskusala najti skupino v kr a cisto neuspesno zaenkrat. res je da lj ni dalec, a meni zaradi sluzbe casovno ne znese ker so te skupine ze ob 5h, jaz pa ponavadi delam vsaj do 5h. lp

New Report

Close