Najdi forum

Pred kratkim sem odkrila skupino OA-Overeater annonimus; srečujemo se vsako sredo in nedeljo na Mirju7; skupina je namenjena vsem, ki imajo težave s hrano- in je super!!! Vabljeni vsi!

Že kar nekaj let vem za to skupino. Nekajkrat sem že skušala stopiti v stik z njo, tudi po mailu sem kontaktirala z njimi, pa nekako nisem našla časa za obisk skupine. Kolikor sem seznanjena se skupina pričen ob sredah ov 16,30 jaz pa imam (sicer v Lj) službo ravno do takrat. Znima me, kakšno mnenje 🙂 imate o zamudnikih, ker mislim da bi potrebovala kakšnih 15 minut do tja, oziroma ali so skupine organizirane še ob katerih drugih dnevih ? Zanima me tudi, ali obiskujejo skupino ljudje z minmalnimi težavami s kilogrami ali taki nad indeksom 30 bmi. Hvala za odgovore !

Super, ravno nekaj takega sem iskala. Zanima me se, kdaj (ob kateri uri) so srecanja, pa vsaj priblizno kako potekajo.
Hvala!

Srečanja so vsako sredo in nedeljo ob 16.30.-18.30., sicer zamujanje ni priporočljivo, a jih kljub temu dosti zamuja. Vmes je tudi 10 min odmora, tako da nekateri pridejo takrat, nekateri pa takrat grejo, da toliko ne motijo. srečanja so zelo odprta in sproščena, hodijo pa punce z zelo raznoliko težo in različne starosti-tudi starejše, zelo suhe, srednje, zelo debele. Predvsem pa skupina ne temelji na nekih dietah, ampak na globljih vzrokih prenajedanja in ostalih motnjah, čustvenih težavah, moč, upanje, izkušnje..Dobrodošle/i!

New Report

Close