Najdi forum

Skupaj do zmage

Cao druščina,
ko berem vasa sporocila, mi je kar malo lazje, ker vem, da nisem sama, da nisem edina, ki imam bulimijo, ki se vsako minuto zadnjih nekaj let ukvarjam s tem kaj bom jedla, oziroma kaj bom naredila, da ne bom jedla, ki imam obdobja, ko se neizmerno gnusim sama sebi in me razjeda slaba vest, ker jem normalno dva dni, mislim da bom zdrzala…… potem pa spet zretje, odvajala, bolecine v zelodcu, sklepi,da je bilo zadnjic, bla, bla, bla….. in malo mi je lazje ker nisem edina, ki ima vsega tega zadosti in bi se rada resila iz tega. In zdaj sem odlocena, da se bom. Tako sem prisla do ideje, da bi bilo lazje, ce bi se mi na poti do zmage pridruzil se kdo ki ima enake tezave.Skupaj bi se bodrili in veselili rezultatov, cim vec ko nas je bolje bo. Lahko bi naredili neko skupino. Kaj mislite o tem? Kdor je za, naj mi pise na e-mail naslov [email protected]. Pa lep dan

Še ena, ki se zadnjih nekaj let ubada z bulimijo. Nihče ne ve za to, mene pa to zelo muči in po resnici povedano sploh nimam več življenja. Psihično me je to uničilo, padam v depresije in posledično se zaradi tega izoliram od ljudi…. Rada bi se znebila tega in spet normalno zaživela. A nekako mi ne uspeva, tako da mogoče bi bilo lažje, če bi s kom delila vse to. Če ima kdo podobne težave in si želi dopisovati z mano, naj mi piše na e-mail [email protected] Lep pozdrav

New Report

Close