Skrivnost Šambale
Skušam se ravnat (tudi po Celestinski prerokbi, pa Vodiču po Celestinski prerokbi)..ampak včasih me vendarle zanese prehitro na tla in me popade trenutek (ali dva) brezupa. Ampak..glede na to, da sem bolj optimistično naravnana, (mislim, da se vse vrača,) zato skušam čimveč dobrega naredit.
Edina stvar, ki mi ratuje je, da ko si neko stvar res želim- ne materialno-ampak zares močno želim, brez pomislekov, da se mi uresniči..Kdo ve..?
Lepo bi bilo vzporedno živet vsakdanje življenje in tisto, ki ga prenašamo iz (teh) knjig…mogoče, če bi bila bolj dosledna in bi to dobro preštudirala, da bi mi prišlo v kri in ne bi bilo več problemov.
Pozdravček
Ja trudim se maksimalno da to živim. Sicer se pa držim tegale iz knjige ki se je meni zdelo zanimivo in me je vzpodbudilo da sem se začela bolj ukvarjati s svojo prehrano:
SKRIVNOST ŠAMBALE /Redfield
Naše telo zaradi napačne prehrane oslabi, postane dovzetno za vse mogoče bolezni. Ko hrano zaužijemo, jo presnovimo, neprebavljeni del oziroma žlindra ostane v našem telesu. Ta žlindra je bodisi kisla ali bazična, odvisno od hrane pač. Če je bazična jo lahko z nekaj energije spravimo proč, če je kisla, jih kri in limfni sistem zelo težko izločita, zato se nabirajo v telesu kot trdna snov – kristalne oblike z nizko vibracijo, ki ustvarjajo motnje in zapore v vibracijskem polju naših celic. Če je telo kislo, mikrobi to začutijo in si rečejo : Aha, telo je pripravljeno na razkroj . Ko organizem umre ga mikrobi požro. Vse človeške bolezni so posledice takšnega napada mikrobov. Torej, nepravilna prehrana lahko našo vibracijsko polje tako zniža, da na nas začno delovati naravne sile ki vračajo organizme zemlji. Na splošno velja , da so jedi ki puščajo v telesu kisle usedline, težke, preveč kuhane, preveč predelane in sladke (razne vrste mesa, moke, peciva, alkohol, kava, slajše sadje).Bazične jedi pa so bolj zelene, sveže, bolj žive – sveža zelenjava in sokovi, zeleni listi, kalčki, paradižnik, grenivke in limone. Torej, če iščemo višjo energijo, hkrati pa uživamo hrano, ki nas te energije ropa nikoamor ne pridemo…..
Lp
Naja