Najdi forum

Pozdravljeni,

Z partnerjem sva v vezi 5 let. Razumeva se super na vseh področjih. Vedno me veliko ljubkuje, carta itd.. Po službi vedno pride takoj domov, tako da vem da se z drugimi ne dobiva, me ne varamVendar sem opazila da ima profil na Snapchatu.. O tem sem ga povprašala, vendar je rekel da ga ne uporablja več.. Ampak vem da ga. Torej laže. Kako naprej? Kaj naj mu povem, kako naj se sooči z njim.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Ok. Veš, da laže. Prvo se odloči kaj boš z informacijo, ki jo boš dobila od njega. A greš lahko čez to ali ne. Ti poznaš resnico in želiš priznanje od njega. Kaj bo, ko prizna? Prvo razčisti to, pol pa ukrepaj. Aja, glede varanja. Tega ne moreš vedeti…
Srečno.

zakaj mislis da laze?
A si dopusuje z zenskami, si videla da si al samo predvidevas?
Enkrat mu preveri telefon ce lahko.

Njegovo dejanje je nespoštljivo do tebe. Ravno zaradi teh nekih virtualnih klepetalnic zveze niso več, kar so bile včasih, torej ni vec iskrenosti, pristnosti, zaupanja. Res tezko je dandanes spoznat koga resnega. Zato pa je tudi toliko samskih. Predlagam, da ga soocis, da si ga dobila, pokazes njegov profil, da je aktiven. Naj ti razlozi, kaj to pomeni, bodi zelo vztrajna, da bo klecnil in ti sam povedal, zakaj to pocne. Ne popuscaj z nekimi njegovimi izgovori. Vprasaj ga, ce nisi toliko vredna, pet let si vlagala v zvezo, da bi bil iskren s teboj, ne rabis ga napadat in zalit, povej kolikor lahko skulirano, zakaj to pocne in ce ti ne privosci, da bi bila srecna, da lahko zrelo zakljucita, ce vidi smisel v tem, da potrebuje poleg tebe se dodatno potrjevanje od drugih zensk. Omeni mu, da si bos ti tudi nalozila to aplikacijo, kar pred njim si jo nalozi in pregleduj profile, lahko ga prosis, naj ti jo pomaga nalozit. Naredi se malo naivno, bos videla njegovo reakcijo, v kolikor se bo razburil, mu reci, zakaj se on lahko razburja ti pa ne, saj po njegovem ni to nic takega, ce imas profil se za druge.

Lahko, da je potem tudi vso ljubkovanje in cartanje lažno. Kakorkoli, kako VEŠ, da ga uporablja? Preden ga tega obtožiš/vprašaš, moraš biti 100%, potrebuješ dokaz, ker se lahko zgodi, da bo zanikal, tudi če mu poveš, da veš za to. Povej mu, kako se ob tem počutiš. Ne pričakuj nenadnih sprememb na bolje z njegove strani. Lahko, lahko da bo nekaj časa dal mir, pa potem dopisovanje samo še bolj prikrival. Človek se mora pri sebi zavedati, da to kar počne, ni dobro za vajin odnos in si mora sam želeti to popraviti. Pogovoriti bi se tudi morala o tem, kaj ga napeljalo, da se dopisuje z drugimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pišeš kot da so klepetalnice krive za to, da so ljudje preprosto idioti. Pa ni tako. Klepetalnice pač v zadnjih cca 20 letih obstajajo in to je dejstvo. Zdaj pa, kdo, kje, zakaj in kako jih bo uporabljal, je odločitev vsakega posameznika in njegovih moralnih vrednot.
Sama kar dosti uporabljam razne klepetalnice, tudi aplikacije za spoznavanje moških, a takoj, ko pričnem s kakšnim moškim zvezo, se izbrišem iz teh zadev in zame ne obstajajo več. Ker imam moralne vrednote, sem odgovorna in želim vlagat v zvezo, ne pa gledat in se podit po klepetalnicah za drugimi tipi. Je pa res, da je danes prekleto težko najti osebo, ki ima pri teh stvareh razčiščene pojme.

Tudi moj partner … našla na compu odprtih en kup strani za zmenke. Ne morem niti izrazit, kako se počutim … kot zadnja smet. Domišljala sem si, da imava dobro zvezo, (bil) je zelo ljubeč, pozoren, strasten, jaz mu vračam vsaj v enaki meri. Seksa dovolj, tudi nežnosti, poljubov, pri vseh odločitvah me vpraša za mnenje. Pred kratkim sva kupila nepremičnino in sva nekje na pol poti pri obnovi. Ampak zgleda, da to ne bo najin skupni dom.
Razočarana sem do konca. Njegovi izgovori me ne prepričajo, itak, da me ne. Samo dve možnosti sta: ali je bolan v glavo ali pa me nima zares rad. Nobena ni ravno ugodna.

Poznam ogromno ljudi, ki so bili odpusceni ker so jih dobili med akcijo na delovnem mestu. Pa se nekaj jih poznam, ki prakticirajo, niso pa se bili zasaceni od nadrejenih (sodelavci med sabo pa se ne izdajamo). Ce pride pravocasno domov,se ne pomeni da je nedolzen. Pa vecina moskih ki vara, svojo parterico razvaja in se z njo carta.

ja Treha prav imaš. več nas je takih ki imamo takšne izkušnje. moški nas doma razvajajo, vse naredijo za nas, … ko pa mu očitaš da veš da si dopisuje z drugimi pa je vprašanje ..kaj bi rada? saj ti pa je najlepše in vse naredim za tebe.lp

Nihče ni “bolan” v glavo, ker fantazira tudi o drugih ljudeh. Po eni strani je to normalno, t.i. Coolidgeov efekt, po drugi tudi zdravo.

[img]http://img.picturequotes.com/2/248/247447/our-partners-sexuality-does-not-belong-to-us-it-isnt-just-for-and-about-us-and-we-should-not-assume-quote-1.jpg[/img]

https://www.ted.com/talks/esther_perel_the_secret_to_desire_in_a_long_term_relationship

Vprašanje je zgolj, kje je meja.. in ali ste o tej meji sploh kdaj spregovorila?
Kot ugotavlja Esther Perel, večina parov nikoli ne dogovori mejo: kaj je še dovoljeno in kaj ni.

Problem sedanjega časa pa je, da so lahko fantazije pol-aktivne, ker se lahko partner ali dopisuje ali znajde z drugimi ljudmi v virtualni resničnosti iger.. v obeh primerih ne gre nujno za žensko, je lahko moški, ki se pretvarja, da je ženska!

De omnibus disputandum..

Odgovor na objavo uporabnika
Mogocepanelaze, 05.08.2020 ob 08:14

zakaj mislis da laze?
A si dopusuje z zenskami, si videla da si al samo predvidevas?
Enkrat mu preveri telefon ce lahko.

Snepchet se ne da preveriti še briše samo od sebe sproti tako da lahko on govori da se ne pa vbistvu se. Ker bi ga dejansko morala dobiti ko se dopisuje drugače ga ne bo

Psihopatke vsepovsod ko berem to objavo in odgovore 😀
Kar posegale bi v privatnost. Pa tole “med nama ni nobene skrivnosti” je največji nateg ki ga ženske delajo moškim.

Fantje ne se pustit da vas ženske okrog mezinca vrtijo.

New Report

Close