Najdi forum

skregala sva se zaradi njegove žlahte

Oba sva dajala spat najino deklico. Uspavala sva jo.Skoraj je že spala, ko pozvoni njegov mobitel in je klicala njegova sorodnica. Ura je bila že 20 mimo. In to ni prvič, ko nama zbudi otroka. In ko bi vsaj klicala za kakšno nujno stvar. Kar tako je hotela poklicat in ga malo slišat kako je on in ta mala.
Danes ji je povedal, da jo je zbudila. Čisto vseeno ji je bilo. Očitno njega tudi ni preveč motilo, saj se ji je dobrikal in se smehljal. Klepetala sta še celih 20 minut, kot da je vse ok in v redu.

Prejšnji teden ko je klicala prav tako ob 20h in nam zbudila otroka in ga slišala v ozadju, mu je še celo očitala, da se ji laže, da jo dajava spat ob 19h. On je bil celo v zadregi in se ji nekako opravičeval, da smo jo dali spat malo kasneje itd. Že takrat mi je prekipelo. Sedaj se bova še polagala račune?
Zelo sem se zadrževala, da nisem eksplodirala.
Mojega sem samo prosila, da naj svoji teti pove, da naj kliče prej in ne tako pozno, ker otrok že spi. Danes pa mi je s tem sporočil vse. Med pogvororom, ko je tamla se zbudila, ji je samo povedal, da se je zbudila in da jo bomo pač uspavalai nazaj, potem, pa je meni rekel:”Pojdi jo pomirit, ker se je zbudila.” On pa je kar lepo naprej klepetal. Tamala se je jasno zbudila in ni hotela zaspati nazaj.
Zgubila sem živce. ko je odložil slušalko, sem šla v dnevno sobo in pustila tamalo v sobi, v posteljci. Trudna od vsega, sem mu jih napela. Rekla sem mu, da se ne zna postavit sam zase in za svojo družino. Da dela tako, kot mu vsa njegova žlahta veli.
Kar oni določajo, kdaj bi morali h komu na obisk. Njegova mama ga masira z ene strani, druga teta z druge. Ukazujeta h komu bi morali iti na obisk in se pokazati s ta malo.

On pa nič. Jaz sem mu povedala, da me moti, da nimam svojega miru zvečer. Njemu je očitno tako prav, saj je tudi danes izjavil, da njega ne moti, da ga kliče tako pozno,a ga moti, da zbudi otroka.
Potem sem mu rekla, da naj malo razmisli, kaj je povedal. Pa mu očitno ni kapnilo.
Važno, da je njegova žlahta zadovoljna, kako sva pa midve s tamalo, je čisto vseeno.
Ko je ta mala zaspala, se je popokal tudi on spat. ko sem ga vprašala, zakaj gre tako zgodaj, mi je odgovoril, da zato, ker sem mu zagrenila večer.

Ojoj kaka tečnoba si. Ubogi ta tvoj mož, če ima z ene strani tečno mamo in teto, z druge strani pa tečno ženo.

In zakaj ima mobitel zraven, ko daje spat tamalo?

In ta tvoj problem je tako brezvezen in bizaren, da je že kar smešen.

Hahaha…..bogi tvoj mož s tako ženo. Dobro, da te sploh trpi

jaz pa se strinjam s tabo. Le kaj je potrebno toliko telefonarjenja in čvek za vsako neumnost. Mene moji pokličejo samo če je kaj nujnega, drugače se vse pogovorimo ob priliki obiskov (ki pa tudi niso ravno pogosti). Ljudje odrastite že in postanite svoje družine-drugače vam bodo telefoni uničili srečo.

Naj se tvoj mož preseli k svojim teticam. Ker mu očitno več pomenijo tetice, kot ti in otrok.

Pa tole men ne bo nkol jasn, pa kaj hudimana rinete spat svoje otroke ob osmi uri? Pa kaj vam ni jasn? Pa dejte jih eno uro kasnej pa jih ne bo treba uspavat. Sej mora bit tut otrok vsaj mal zaspan a ne? Kva mate od tega, razen, da mate mir pol naprej. Niste normalni. Ja, tut jaz mam otroke pa jih nisem silu spat.

Zakaj dajem spat otroka ob 19h? Zato, ker ob tisti uri gre spat. Ali tudi tebe zbudi zvonenje? Kakšno budilko pa imaš?

Tudi ti moraš razumeti,da je on med kladivom in nakovalom.

Po eni strani njegovi sorodniki,pred katerimi bi se rad pokazal v najboljši luči,po drugi strani vidve s hčerjo.

On ni supermen,ampak navaden človek,tako,kot ti.

Vseh tvojih želja ne more izpolnjevati in jih nikoli ne bo.

Razumeti moraš,da je tudi on samo človek z napakami.

Napake ima on in napake imaš ti.

V partnerstvu lahko dobro preživiš samo tako,da imaš moškega rad,ga ceniš in spoštuješ in obratno,napake pa pač malo spregledaš.

Če boš preveč potencirala,boš zastrupila domače okolje.On se te bo začel izogibati,ti njega,pa bo katastrofa tu.

Veš,tvoj dela take male neumnosti,kakšen drug pa druge.Še veliko hujše in bolj usodne.

Pijača,druge ženske,ignoranca,pretepanje,žlehtnoba…

Marsikaj od tega sem sama doživela.

Danes sem srečna ,živim s partnerjem in čez njegove napakice stopim čez,on pa čez moje.

Že veliko stvari in napak sem preskočila. Sedaj pa imam dovolj. Zakaj? Zato, ker bi se me rada njegova žlahta podredila. Hočejo, da postanem tudi jaz tako kot on, jim vedno na razpolago.

Življenje je res prekratko, da bi si ga grenili s takimi malenkostmi.

– Daj telefon na vibro, ali tihi način, ali pa zmanjšaj zvonenje in konc zgodbe, obenem pa pokliči teto in ji povej iskreno, da te moti, če kliče pozno in da takrat ponavadi zbudi otroka. Na koncu pa se pejt k možu stinsit in opravičit za tako neumnost, ker res Ni pomembno to da je telefon zbudil otroka. Veseli se, da imaš moža/partnerja, ki komunicira z veseljem s sorodniki, ki je očitno fajn poba.

Toliko nepotrebnih based in razburjanja.

Ko otrok zaspi, vzemi njegov telefon v roke in nastavi vibriranje ali tiho zvonenje. Problem rešen!!!!!!

Če je rekel,da si mu zagrenila večer,potem je prizadet.

Stisni se k njemu,pa se mu opraviči.

Partnerstvo je ZMAGAM-ZMAGAŠ.

Enkrat mora biti po tvoje,drugič po njegovo,če ne,ne bosta srečna.

Jaz sem tudi včasih malo jezna na mojega,potem grem malo pospravljat in se mi jeza razkadi,pa se spet smejeva.

Pač ne more biti vedno po moje.Tako je.

Ej punči, ko otrok zaspi potem ga noben telefonski klic ne bi smel zbudit, sploh če je otrok mali. Odvis kako ste ga od začetka pedenal a ne? Če je mogla bit tišina pol ste ga ornk usral. Otrok mora zaspat bilo kdaj in ne zahtevat, da je popolna tišina, da bo LAHKO ZASPAL. Mene zvonenje zbudi tako, da otroka z odraslo osebo ne morš nikakr primerjat. Ne delaj iz svojga otroka robota, ker ti bo žal, da ga sploh maš.

Kakšen fajn poba?
Mevža. Ne upa si svojcem povedat, da ga motijo. In sedaj ti svetuješ avtorici, naj ona pokliče iz ukaže njegovim svojcem, da naj ne kličejo. Za kakšno pa jo bodo imeli?
Tip bi raje celo familjo potunkal v drek, kot da bi svojcem kaj ukazal.
In kakšen fajn poba je to, da svoji ženi reče, da mu je zagrenila večer? Zakaj? Ker mu je povedala svoje mnenje?
Avtorica, verjetno ti ni nikoli rekel, da mu je večer zamorila njegova sorodnica, kajne?

Kakšen fajn poba?
Mevža. Ne upa si svojcem povedat, da ga motijo. In sedaj ti svetuješ avtorici, naj ona pokliče iz ukaže njegovim svojcem, da naj ne kličejo. Za kakšno pa jo bodo imeli?
Tip bi raje celo familjo potunkal v drek, kot da bi svojcem kaj ukazal.
In kakšen fajn poba je to, da svoji ženi reče, da mu je zagrenila večer? Zakaj? Ker mu je povedala svoje mnenje?
Avtorica, verjetno ti ni nikoli rekel, da mu je večer zamorila njegova sorodnica, kajne?[/quote]

Najlepše je,če si vljuden z domačimi in TUDI s sorodniki.Zakaj bi zdaj vse odrezali,če imamo svojo družino.

Res,drugič dajta telefon na potiho,ko gre otroček spat.

Saj sorodniki ne vejo,da motijo,tudi če poveš.Pač niso v vajini koži.

Ni mi jasno, kakšna zvonenja imate na telefonih, da vam zbudijo otroke???? Kaj imate mobitele na otrokovem ušesu, ko ga daste spat? Imate tako zastarele telefone, da nimajo vibre? Imajo pa sigurno funkcijo “off”, ker to so imeli telefoni že pred 30+ leti!
Jaz se s prijateljicami kličem po 20. in celo po 21. uri, ker takrat so otroci že v posteljah. Mož se s starši in bratom kliče ob 22. uri ali še pozneje, ko so vse obveznosti opravljene. Če obema sogovornikoma tako odgovarja, ne vidim problema.

Vzemi navodila za uporabo telefonskega aparata in poišči, kako se ugasne zvonenje.

Moj mož ima pač tako službo, da ga včasih pokliče tudi dežurni telefon in se mora oglasiti.
Ni problem v zvonenju telefona ali mobitelu.
Problem je v pogovoru. Ta je največkrat zbudil najinega otroka. Prav srečna sem, da je šel v drugo službo, kjer ni več dežuren ponoči.
Tako, da telefoni na vibro ne pomagajo. Tukaj bi on moral res tem svojcem dat jasno vedet. S polurnim smejčkanjem in klepetanjem na telefonu, pa verjetno jim ne bo. Avtorici dam prav. Ni kriva njegova sorodnica, saj ona ne more vedet da moti, če ji on tega ne pove.

In kaj bodo sedaj se morali še kot v izrednem stanju zavarovati in preklopiti vse možne mobitele in telefone ne off? Saj meni bi se zmešalo? Pri nas nihče ne kliče po 21., ker vsak človek ve, da se ob tej uri ne kliče, še posebej ne v hiše z malimi otroki.

[/b]

Verjamem da ne. Jih je spravljala spat mama, medtem ko si ti gledal tekmo.

Ti avtorica pa primi možev telefon in izklopi zvonjenje, ko gre otrok spat. In ko tetica pokliče, naj gre mož nekam stran klepetat, na balkon, v kopalnico,…..saj ni tako hudo, da bi bilo vredno takega prepiranja.

[/b]

Verjamem da ne. Jih je spravljala spat mama, medtem ko si ti gledal tekmo.

Ti avtorica pa primi možev telefon in izklopi zvonjenje, ko gre otrok spat. In ko tetica pokliče, naj gre mož nekam stran klepetat, na balkon, v kopalnico,…..saj ni tako hudo, da bi bilo vredno takega prepiranja.[/quote]

Se popolnoma strinjam!

New Report

Close