Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Skrbništvo in stiki-goljufiva odvetnica v MB

Skrbništvo in stiki-goljufiva odvetnica v MB

Ker potrebujem odvetnika za določitev preživnine, sem po mnogih nasvetih na spletu kontaktirala odvetnico …………………………………………….
Na dolgo in široko sem ji v elektronskem sporočilu napisala vse, kar je bilo potrebno v omenjeni zadevi. Med drugim tudi to, da z otrokom v težki finančni situaciji.

Odgovorila mi je, naj se oglasim pri njej v pisarni. Nato je dvakrat spremenila datum. Ko sva se končno ujeli, pa mi je po dobri uri rekla, da nima več časa. V bistvu ni bilo na tem sestanku rečeno nič novega in nič drugega, kot že ni bilo napisano v elektronski pošti. Za ta sestanek je zahtevala 85 E.

Čez nekaj dni pa mi je mrtvo hladno poslala elektronsko sporočilo, da me ne misli zastopati in da bo vse papirje poslala meni domov kar preko pošte (in da mi ni treba hodit tja). Ko sem jo želela prijazno naprositi za vsaj delno vračilo denarja (katerega nujno potrebujem za drugega odvetnika), pa je zablokirala moj mail naslov.

Drugače sem mirna, urejena oseba in z drugimi osebami nimam konfliktov. Nikdar. Zato me to še toliko bolj šokira in preseneča.

Predvsem moralno je sporno, da takšne trike izvaja na obupanih mamicah, ki se z otrokom znajdejo v težavah.

Najverjetneje nimam nobene možnosti, da bi dobila ta denar nazaj, zato sem jo pač ponovno prosila, če mi lahko pomaga v tožbi. Pa je zablokirala moj mail naslov.

Podn od podna… v kakšnem svetu živimo. Fuj in fej.

Obrni se na odvetniško zbornico. Predvsem preberi njihov etični kodeks, ker je tale gospa marsikaj grobo kršila….

Gre za precej znano odvetnico, večkrat tudi svetovano na tem forumu, njeno ime pa so cenzurirali, že vedo zakaj…tako da ga ne bom ponovno pisala brezveze. Odvetniški zbornici sem poslala pritožbo že v ponedeljek, pričakovano brez odgovora.

Saj za tak podn od podna…nimam več besed. Res groza. Kaj odvetniki nimajo več nobenega dostojanstva? So res tako požrešni na denar, da so ga pripravljani izpuliti komurkoli in to brez da bi s prstom mignili? Ker to je bila dobesedna prevara. Če me ni imela namena zastopati, mi ne bi smela računati ničesar.

Če katero mamico skrbi, da se ne bo tudi sama nasankala, naj pusti svoj kontakt, pa ji na mail pošljem ime te odvetnice.

Še vedno sem čisto šokirana in počutim se do konca prevarano.

Praviš, da so ime odvetnice, ki jo obrekuješ cenzurirali. Si se ti mogoče podpisala z imenom in priimkom? Ker tega nikjer ne vidim.

Ne gre za obrekovanje. Pa je to res prvo, kar vas skrbi? Ker res imam kot samohranilka viška časa, da si po raznih forumih izmišljujem zgodbice, samo zato, ker mi pač je? Se vam ne zdi, da sem zaradi dejanj te odvetnice dejansko v stiski? In da je takšno ravnanje precej znane odvetnice nedopustno?

To je forum, kjer si starši v podobnih stiskah med seboj pomagamo. In vsekakor štejem kot pomoč, če bom kateri mamici prihranila takšno obupno izkušnjo, za katero še zdaj ne verjamem, da je sploh mogoča. To lahko stori samo človek brez srca. Res.

Sicer pa sem podpisana. In ničesar ne prikrivam, zato sem celotno dejanje tudi prijavila Odvetniški zbornici.

Praviš, da so ime odvetnice, ki jo obrekuješ cenzurirali. Si se ti mogoče podpisala z imenom in priimkom? Ker tega nikjer ne vidim.[/quote]

Pravzaprav ni kaznivo, če govori resnico. Ampak očitno je na tem forumu dovoljeno samo hvalit z imenom in priimkom in delat reklamo, kritik pa se ne sme dajat. Potemtakem lahko govorimo o zavajajoče oglaševanju,?

Če govori, kar pa niti ne bi mogli preveriti, ker se ne predstavi.

kritika naj se kar da, ampak je rpav, da vsak uredništvo ve, kdo jo je dal.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Maja, kot rečeno, če vsaj mi vemo, kdo ste, potem lahko javno objavimo. Morate pa se zavedati, zakaj tako mora biti. IN če je vse res, vas tudi podpiramo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close