Najdi forum

Škotski ovčar!!!

Ravnokar sem se vrnila s sprehoda,kjer sva z Lizo srečali škotskega ovčarja.Nisem prepričana,ali je samček ali samička,saj je zelo plašna.Po obnašanju do Lize bi lahko bila psička,lahko pa tudi bolj plašen samček.Psička je shujšana in ima zvozlano dlako.Trenutno se verjetno potika ob tisti cesti,ki je vzporedna tisti cesti,ki gre od Mengša proti Domžalam.Lahko da je tudi pri hiši s hišno št. 9 ali 7,vendar nevem katera ulica,saj nikakor nisem mogla prebrat za katero ulico gre-kasneje grem pogledat katera je.Če bi jo kdo šel iskat ali pogledat,me lahko pokliče na telefon 051 213 155 da bolj podrobno razložim,kje to je,ker je težko napisat.Upam,da bo psička našla lastnika!!!

Vzemi psa v avto in ga pelji v ljubljansko zavetišče. Ne glede na uradne ure, jo bodo zagotovo sprejeli! Ne čakaj! Pokliči tudi društvo za zaščito živali!

Z Emmely sva šli psa iskat vendar je taka tema da ni smiselno nadaljevati. Več jutri…

Hrano in vrv s seboj! Srečno!

Psičko bo zelo težko spravit v zavetišče,vsaj z moje strani,saj občina Mengeš nima pogodbe z Gmajnicami in se imam za zahvalit Evi iz dzzž da sem lahko tja peljala eno drugo psičko:)
Sporočim,kaj se dogaja,ko bova z andi nadaljevali iskanje!

Ali je treba res povedati, od kod je pes? Saj sama veš, koliko km lahko prehodijo in tudi če želiš pomagati, si pač izmisli, da je bil v Lj. Jaz imam dobre izkušnje z zavetiščem glede sprejema psov. Srečno!

Jah enkrat sem mogla dat naslov,pa smo potem mogli kužka peljat lepo nazaj domov,ker sem jaz iz Mengša.Poleg tega si raje ne izmišljujem stvari.
Drugače pa je bil po radiu hit že oglas,da lasnik išče psičko,psičke pa nikjer.Iščemo naprej!Skupaj z lastnico…

New Report

Close