skoraj nepismena
Namenjeno je, da vi veste.[/quote]Njej je oproščeno, ker nima funkcije in se ne oblači lepo in…… ona lahko piše tudi z napakami. 😉
AMPAK una pa tega ne sme delat, zaboga miloga!
Joj Kat. kako ti nič ne razumeš….. 😉 :))))
KATENJKA……..točno o tem sem jaz pisala.Tolko se delajo pametni….in mi vsi skupaj nimamo pojma,na koncu pa moramo mi nepismeni ljudi njih popravljat in opozarjat na napake…..heheheheheheheheh
On_……jah točno to……pozabil si,da je njim vse oproščeno tudi zato,ker imajo svoj PONOS!!!!!!!!! heheh
🙂 🙂 kašne budaleštine
V prejsnjem sistemu si moral pokazati rezultate pri delu. To je bila posledice delavske in proletarske revolucije.
Ljude so lahko pred 1991, ziveli in delali kjer je danes Republike Slovenija. Pod pravicami, kot delavski razred. In kot delavski razred so imeli pravice kot delavci.
Delati v tovarni, za rekocim trakom, v kmetiski zadrugi in tako dalje. In biti dober v tem delu. To res nima dobene veze kaksen jezik znas ali ne. Seveda kot dober delavec, si imel v prejsnjem sistemu tudi neke pravice. Pravice delavskega razreda.
Slovenki jezik si moral znati dobro samo, ce si delal karjero v komunisticni partiji Slovenije.
Ampak komunisticna partija Slovenije je scitila pravice delavskega razreda, tako je bil sistem prej.